# #

12 Νοε 2014

Γαλαζοπράσινες...Ψευτομαγκιές

ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ


kartesios121114
«Το ΠΑΣΟΚ θέτει ως κυρίαρχη κόκκινη γραμμή την προστασία της πρώτης κατοικίας όσων αποδεδειγμένα δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν».
«Η πρώτη κατοικία των κοινωνικά αδύναμων πολιτών και όσων αποδεδειγμένα εξαιτίας της κρίσης δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τα δάνειά τους θα προστατευθεί απολύτως. Αυτό δεν τίθεται υπό διαπραγμάτευση. Τελεία και παύλα, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς».
«Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, με εκπροσώπους των τεσσάρων συστημικών τραπεζών, ο πρόεδρος και διευθύνων της Τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλης Σάλλας απαντώντας σε σχετική ερώτηση τάχθηκε κατά της...
απελευθέρωσης των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας σημειώνοντας ότι οι Τράπεζες δεν θέλουν να φορτωθούν χαρτοφυλάκια των 50, των 70 ή των 100 χιλιάδων ευρώ. «Οι τράπεζες δεν αντιμετωπίζουν θέμα πλειστηριασμών, δεν υπάρχει λόγος, δεν πρέπει να γίνει και δεν βλέπω να γίνεται».
Έτσι, για να μη δουλευόμαστε σχετικά με το ποιου συμφέροντα εξυπηρετούνται. Κοντά στον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα. Η γλάστρα όσων αδυνατούν να πληρώσουν τα στεγαστικά τους θα συνεχίζει να ποτίζεται για όσο διάστημα ο βασιλικός των τραπεζών θεωρεί ότι θα έχει ζημία από τους πλειστηριασμούς. Μόλις βρεθεί ο τρόπος κέρδους, τότε ο βασιλικός θα μεταφυτευθεί σε νέο κερδοφόρο έδαφος, οι πλειστηριασμοί θα ξεκινήσουν και η γλάστρα θα πεταχτεί ως άχρηστη σε κάποια χωματερή.
Ούτε καν να υποκριθούν τους καλούς δε μπορούν.

http://kartesios.com/?cat=28

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.