# #

2 Αυγ 2014

Γι αυτό και νιώθει πιο άνετα στην Αμερική ο υπουργός υγείας και τον “καταλαβαίνουν” καλύτερα οι “ξένοι” γιατί ο ίδιος δεν έχει την ελληνικότητα να “καταλάβει” τους Ελληνες.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΣΑΝ 
ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ….
tumblr_n42f7kijaj1s9gw44o1_500

«εδώ η γυναίκα μου η Ευγενία μου λέει να πάρουμε τα παιδιά και να φύγουμε όλοι μαζί για την Αμερική. Εκανα τόσο πολλά στα θέματα Υγείας, τόσα που με βρίζουν οι μισοί Ελληνες και να μου λες ότι είσαι απογοητευμένος από εμένα; Καλύτερα στην Αμερική…» φέρεται να είπε ο Αδωνις στον Πώλ Τόμσεν, όταν ο τελευταίος δήλωσε απογοητευμένος από την ανεπάρκεια του Υπουργού Υγείας.  Γιατί την υπακοή πολλοί ηγάπησαν, τον υπάκουο κανείς.
Γιατί όμως στην Αμερική ;
Γιατί αυτός ο πατριώτης να θέλει να αφήσει την Ελλάδα ; 

Θα ήταν ένα σχήμα λόγου αν το έλεγε κάποιος άλλος, αλλά όχι για τους διάφορους σκιτζίδες πατριώτες που πουλάνε δεξιό πατριωτισμό τα τελευταία 25 χρονια στην Ελλάδα.
Ο Σαμάρας και οι κηπουροί της Πολιτικής Ανοιξης μιλούσαν για την ιδεολογική ανάκαμψη της Δεξιάς, απέναντι στην ιδεολογική κυριαρχία της μεταπολιτευτικής Αριστεράς. Για να έχεις όμως ιδεολογία, πρέπει να έχεις κι ιδέες και για να έχεις ιδέες πρέπει να έχεις και σκεπτόμενους ανθρώπους και φυσικά υπάρχουν άνθρωποι όλους τους χωρους, αλλά δεν θα βρείτε κανένα στην φασιστική Ακροδεξιά, γιατί πολύ απλά φασισμός και ιδεολογία, δηλαδή ελευθερον σκέπτεσθαι, απλά δεν υπάρχει.
Αρκει κάποιος να δει δυο-τρια οποιαδήποτε βίντεο του Κώστα Πλευρη, του μέντορα όλων αυτών των φυντανιών του ΛαΟΣ, από τ0 1990 μέχρι σήμερα για να καταλάβει το αφελές και το ρηχό περιεχόμενο του “δήθεν” Αρχαιολάτρη Ελληνιστή.
Εχουν όλοι τους από μερικά παραδείγματα που ανακυκλώνουν, ξανά και ξανά, για να “αποδείξουν” την Ελληνική ανωτερότητα και την δική τους “μοναδική” αγάπη για την Ελλάδα και φυσικά για να καταλήγουν πάντα στο Ρατσιστικό “πας μη Ελλην Βαρβαρος”. Αλλά μόνο για τους Αρχαίους Ελληνες, γιατί οι σύγχρονοι Ελληνες, εκτός από τους ψηφοφόρους τους, είναι πλεον εκβάρβαρισμένοι.
Μας παρουσιάζουν αυτονόητα, όπως το ότι οι λέξεις “υδωρ” ή “αλέξω” που από κάποια συνωμοσία έχουν εξαφανιστεί, υπάρχουν ακόμη ως “υδραυλικός” ή “αλεξικέραυνο”, οποία ανακάλυψις ! Και φυσικά είναι οι μόνοι αυτοκλιτοι θεματοφύλακες του Ελληνικού Πολιτισμού, με το αζημείωτο πουλώντας αρχαίους Ελληνες Συγγραφείς.
Γιατί οι ίδιοι αν και δηλώνουν συγγραφείς, τα Νόμπελ αργούν, για τα βιβλία του Αδωνι «ΟΔΗΓΟΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ» και το «ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ» ή του Κώστα Πλεύρη «Γκαίμπελς» που περιγράφει τον Φιλελληνισμό του Χίτλερ (που να μην ήταν κιόλας) ή το «21 Απριλιού 1967» ή το «Εβραίοι» με τις 1.400 σελίδες που αξίζει το βάρος του σε…”χρυσές λίρες”.
Από την άλλη πλευρα της Πολιτικής Άνοιξης, η μπαρούφα πάει σύννεφο, με πιο σοβαροφανές κοστούμι. Ειναι οι “σοβαροί” της παρέας, με βαρύγδουπα λόγια και φαηλίες, εναντίον της διαπλοκής για να χαρίζουν σήμερα 200εκ στο Μέγαρο, των Εργολάβων και να σπάνε κεφάλια στις Σκουρίες,
Καταγγελαν  την παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας από τον Παπανδρέου αλλά μια χαρά χάρισαν τον Αστέρα για μεταξωτές κορδέλες σε Τούρκο, αποκαλούσαν την Ντόρα ειρωνικά “κόρη του πατέρα της”, για να κάνουν μετά τον αδελφό της Υπουργό, κατάγγελαν τον τεμαχισμό της κοινωνίας για να δέρνουν τις καθαρίστριες, το μνημόνιο δεν το ήθελαν μέχρι τις 11/11/2011 που όρκισαν κυβέρνηση.
???????????????????
Τότε έγιναν αυτοί η Ελλάδα κι όλοι οι Ελληνες έγιναν οι “άλλοι” !
Ο Αδωνις, ο Βορίδης, ο Ροντούλης κι ο Πλευρης όταν ήταν στο ΛαΟΣ θα έδιναν συντάξεις στις πολύτεκνες μητέρες για το καλό του “εθνους”, σήμερα έκανα τα Ελληνόπουλα είναι τεκμήριο διαβίωσης, καταργήθηκαν όλα τα επιδόματα τέκνων και θα τα πετάνε και στο δρόμο, άνεργα και ανασφάλιστα με τους πλειστηριασμούς ! 
Ενώ επι εποχής ΛαΟΣ ήταν Ισλαμοφάγοι και πολεμούσαν την Ρεπούση, τώρα για μια καρέκλα στον ήλιο, χτίζουν Τζαμία, δέχθηκαν ευχαρίστως τα Μουσουλμανικά Τουρκικα Δολλάρια για όλα τα λιμάνια των Ελληνικών νησιών και η Ρεπούση με τον Ψαρριανό έγιναν “υπευθυνη αριστερά.”
Για τους τυχοδιώκτες κι επαγγελματίες “Ελληνες” ο ελληνισμός είναι μια στρεβλή εικόνα της πραγματικότητας, όπως μόνον αυτοί μπορούν να καταλάβουν. Ο σύγχρονος έλληνας πολίτης, είναι γι αυτούς ντροπή μπροστά στο εξιδανικευμένο αρχαίο πρότυπο που μόνο στην ιδεοληψία τους υπήρξε.
Για τον Αδωνι ευτυχώς μπήκαμε στο μνημόνιο για να μας εκπολιτίσουν οι ξένοι Γερμανοί κι άλλοι Ευρωπαίοι της Τρόικα. 
Νιώθει απέχθεια για τον Ελληνα, ντρέπεται που είναι σύγχρονος Ελληνας απέναντι στον Ευρωπαίο και αποζητά διαρκώς την αναγνώριση του από αυτούς, όπως ακριβώς ο Σημίτης έλεγε”αυτή είναι η Ελλάδα”.
Ο Φαήλος έγραφε το 2011 “Τι καταλαβαίνουν από αυτό οι παχιές καθεστωτικές μύγες πάνω στα σκατά της σώφρονος διαπλοκής;” και σήμερα όχι μόνον ανθεί η διαπλοκή αλλά μπήκαν και νέοι μνηστήρες να ασελγούν στον ΟΠΑΠ, στη ΔΕΗ, στης Σκουριές, στη Κερατέα, στο Ελληνικό με αστεία ποσά κι όποιος αντιδρά, τον περιλαμβάνουν οι πραιτοριανοί του Δένδια με ελέγχους DNA !
Δεν μπορούν να διανοηθούν ότι έχουν λάθος ! Το λάθος, όπως για παράδειγμα η μείωση μισθών, είναι μια κομμουνιστική συνωμοσία που θέλει το κακό του Εθνους μιας κι όποιος δεν συμφωνεί με το παρανάλωμα της χώρας είναι ή Αριστερός ή το χειρότερο Κομμουνιστής. Γι αυτό βάζουν λουκέτα στις τελευταίες Ελληνικές Επιχειρήσεις, που είναι γι αυτούς de facto φοροφυγάδες, ωστε να έρθουν οι πολιτισμένες “ξένες επενδύσεις” όπως της Siemens.
Οι Ελληνες πρέπει να γίνουν οτιδήποτε άλλο εκτός από…Ελληνες. 
Να γίνουν”Ευρωπαίοι”με το στανιό με απώτερο σκοπό να καταργηθούν οριστικά τα σύνορα με τις Βρυξέλλες, να γίνουμε μια επαρχία της Ευρώπης με 3-4εκ Ελληνόφωνους (τόσοι θα είμαστε δημογραφικά το 2050) αλλά “πολιτισμένους”. 
Γι αυτό και νιώθει πιο άνετα στην Αμερική ο υπουργός υγείας και τον “καταλαβαίνουν” καλύτερα οι “ξένοι” γιατί ο ίδιος δεν έχει την ελληνικότητα να “καταλάβει” τους Ελληνες.
Ολα αυτά είναι δείγμα μειονεξίας και έλλειψης Παιδείας. 
Ελληνικής Παιδείας. Δεν βλέπουν στα μάτια τους “ξένους”,  ως να είναι οι ίδιοι εκεινη την ώρα φορείς του Ελληνικού Πολιτισμού, γιατί πράγματι δεν είναι, αλλά ως ιθαγενείς μιας ψωροκώσταινας που ζητούν ελεημοσύνη αλλά κι αυτήν την εικόνα έχουν κι “ξένοι” γι αυτούς.
Γιατί άλλο παπαγαλία της Ιστορίας κι άλλο ζωντανό βιώμα κι ένταξη στην παράγωγη Ιστορίας. 
Δεν υπάρχει τίποτα πιο κοσμοπολίτικο από το να είσαι φορέας της Ελληνικής Παιδείας και Ελληνική Παιδεία δεν διδάσκεται στα βιβλία, αλλά είναι τρόπος ζωής. Ελλάδα είναι ο αγράμματος Μακρυγιάννης κι όχι οι Αγγλόφιλοι, Γερμανόφιλοι, Ρωσσόφιλοι καλοθελητές που θέλουν να γίνουν κάτι άλλο από αυτό που είναι.
Για να παράγεις όμως Ιστορία πρέπει να “ξεφύγεις” από την Πραγματικότητα. Αν το ανθρώπινο είδος είχε πολλούς τέτοιους ρεαλιστές θα ζούσαμε ακόμη στα σπήλαια, αλλά ευτυχώς βρέθηκε κάποιος που αποφάσισε να αντιμετωπίσει τα λιοντάρια.  Γιατι “πραγματικότητα” είναι αυτό που δημιουργείς.
Αυγερινός Χατζηχρυσός
το κείμενο δημοσιεύθηκε στο ΧΩΝΙ της Κυριακής, 23 Μαρτίου 2014

1 σχόλιο:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.