# #

1 Αυγ 2014

«Παιδί μου γιατί ο Τσίπρας χρεοκόπησε την Αργεντινή;».

bouli-aleksis-mitropoulosΑπίστευτο και όμως αληθινό. 
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και καθηγητής Πανεπιστημίου κ. Αλέξης Μητρόπουλος, αποκάλυψε σήμερα το πρωϊ στο MEGA, ότι του τηλεφώνησε χθες η ηλικιωμένη μητέρα του από την Επαρχία και διαμαρτυρήθηκε γιατί ο Τσίπρας χρεοκόπησε την Αργεντινή. 
Μάλιστα, επειδή γνωρίζει ότι είναι μαζί με τον Τσίπρα, τον ρώτησε αν..
είχε πάει και ο ίδιος μαζί του.
Αυτό για να καταλάβουμε τι είδους προπαγάνδα ακριβώς περνούν τα ΜΜΕ στους ηλικιωμένους και σε όσους δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Τσίπρας είχε πει «μακάρι να γινόμασταν Αργεντινή» εννοώντας προφανώς ότι αυτά που έπαθε η Αργεντινή, θα είναι πταίσματα μπροστά σε αυτά θα πάθουμε μακροχρόνια εμείς.
Αυτή η φράση όμως, έδωσε τώρα την ευκαιρία στον προπαγανδιστικό μηχανισμό του μνημονιακού μπλόκ να οργιάσει και να τρομοκρατεί τον ελληνικό λαό, την ίδια στιγμή που ο Αργεντίνικος λαός πανηγυρίζει γιατί δεν παραδίνεται η Αργεντινή στις ορέξεις των διεθνών τζογαδόρων που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ.
ΥΓ. Όσοι δεν θα πιστέψουν προφανώς αυτά που είπε ο Μητρόπουλος, ας κάνουν ένα πείραμα οι ίδιοι και ας ρωτήσουν κάποιους δικούς τους ηλικιωμένους, τι ακριβώς γνωρίζουν για την χρεοκοπία της Αργεντινής.
Πέτρος Χασάπης

2 σχόλια:

  1. Ναι-ναι,συμφωνω και εγω οτι,η προπαγανδα που γινεται ειναι το κατι αλλο!! Ομως,με ολα τα υπολοιπα που συμβαινουν στην Ελλαδα και στον υπολοιπο κοσμο π.χΟυκρανια,Γαζα..κ.λ.π με εκνευριζει αυτη η καινουργια μοδα ,διαφορων ατομων,...." τι θα πω στο παιδι μου,....τι με ρωτησε το παιδι μου,.....τι μου ειπαι η μανα μου....."!!!!! Δηλαδη,αυτο εχει σημερα να μας αναφερει ο κ.Μητροπουλος μεσα στον κακο χαμο; Τι του ειπαι η ηλικιωμενη μητερα του; Ελεος πια,ας μας λυπηθει καποιος και ας μας απαλλαξει απο τους "αλλους" σωτηρες της προπαγανδας!! Ντροπη!! Και αν δεν ντρεπεται ο κ.Μητροπουλος,δεν εχει να κανει καμια δηλωση για τα "περσυνα" φιλαρακια τους ,τους Ισραηλιτες......που τους φανηκαν "ως η αριστερη εκφανση του Ισραηλ" (περσινη δηλωση της κ.Δουρου).......εεεε παει στο διαολο ας το βουλωσουν!! Και αυτος ,και ο Αλεξης, και ο Κουτσουμπας και ο Σμαρας και ο Μπενυ.....και οποιος αλλος διαολος μας βασανιζει χρονια τωρα!! Δεν μπορουμε να κλεισουμε τα ματια μας,εδω και μερες,χωρις να ερθουν εικονες φρικτες.....απο Γαζα,η, Ουκρανια.....εχουμε και τους κομψευαμενους,με τις ερωτησεις κρισεως των μαμμαδων τους!!!!! Για ονομα του θεου,ρε παιδια.......αντε μου και στον διαολο....αφηστε μας,ησυχους,εστω να κλαψουμε,να φοβηθουμε, να αναθεματισουμε......με την ησυχια μας!!!! Και σε εμας οι ηλικιωμενοι μας,εχουν μια μικρη ανοια.....τιποτα το παραξενο......δεν θα λυσω τωρα τα αδιεξοδα τα συναισθηματικα ,της μαμμας του Μητροπουλου!!!!! Ε Λ Ε Ο Σ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χααχαχαχαχαχχααχχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχααχαχαχχ
    Καλό το ανέκδοτο .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.