# #

31 Ιουλ 2014

Ο θεός δημιουργός της βιολογίας...!!!

bioΠως θα σας φαινόταν εάν στο εξωφύλλου ενός βιβλίου μαθηματικών, για παράδειγμα, πόζαρε ο ισχνή φιγούρα του Αγίου Ονούφριου, ή έξω ένα ένα βιβλίο χημείας πόζαρε ο Ιησούς να μετατρέπει χημικά το νερό σε κρασί, ή πως θα σας φαινόταν, στη προκείμενη μας περίπτωση, εάν  στο εξώφυλλο ενός βιβλίου βιολογίας της Α” Λυκείου, βλέπατε να προΐσταται επάνω από την γνώση της επιστημονικής βιολογίας, σε πρώτο πλάνο, ως το πρώτο αίτιο της βιολογικής μας εξέλιξής ο Γιαχβέ της Βίβλου;







Παρόλο που αυτό, στην πλειονότητα των αναγνωστών θα περνούσε  απαρατήρητο, οι ειδικοί πιστεύουν πως το εξώφυλλο ενός βιβλίου είναι το μισό βιβλίο, επειδή μια εικόνα μπορεί να πει χίλιες λέξεις. Κατ αυτό τον τρόπο το εξώφυλλο κάθε βιβλίου προϊδεάζει αστραπιαία τον αναγνώστη στο αθέατο περιεχόμενου του. Μήπως όμως εκτός από τους ειδικούς γενικά του βιβλίου, το γνωρίζουν αυτό και τα παμπόνηρα Χατζητσογλάνια της  αντιγνώσης που συνεχίζουν ακάθεκτοι να μαστίζουν την Ελληνική παιδεία;


Ασφαλώς και το γνωρίζουν!

Και επιχειρούν στο εξώφυλλο (δείτε την πονηρή και ύπουλη εικόνα), έναν σαφή αλλά αυθαίρετο θεολογικό συνειρμό, ο οποίος δεν σχετίζεται πουθενά με τη βιολογία που ερευνά την εξέλιξη της ζωής σε βάθος πολλών εκατομμυρίων ετών, δεν κολλάει πουθενά, και απεικονίζει μια αντιεπιστημονική και καθόλα μυθολογική άποψη, για τη δημιουργία του κόσμου και της ζωής, που τάχα δημιούργησε ο ψευδοθεός των Εβραίων πριν από 5.000 – 6.000!!! χρόνια σε έξι μόνο ημέρες!!!

Σε ένα διδακτικό βιβλίο που έχουμε να κάνουμε με την επιστήμη της Βιολογίας, οι Κατίνες του Υπουργείου παιδείας, επί το έργο, με τους εντεταλμένους έμμισθους κοντυλοφόρους…του ινστιτούτου εκδόσεως σχολικών βιβλίων. Σχετίζουν και συνδέουν την επιστήμη με την Γένεση, λες και η βιολογία είναι κοσμογονία, θεολογία, ή η μυθολογία των Εβραίων. Ντροπή σας ύπουλοι σκοταδιστές!!
Και μιας και περί βιολογίας λόγος:
Η βιολογία (βίος = ζωή + λογία = διήγηση, έρευνα, ερμηνεία), είναι ένας κλάδος της επιστήμης ο οποίος με φυσικοχημικές διεργασίες έχει ως αντικείμενο την μελέτη της βιολογικής  εξέλιξης και  προέλευσης των ειδών – των εμβίων όντων, καθώς και των αλλαγών που υφίστανται αυτά στη διάρκεια  πολλών εκατομμυρίων ετών. Με με δυο λόγια είναι η επιστήμη της ίδιας της ζωής μέσα από πεδίο εμπειρικών και μόνον γνώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.