4 Ιουλ 2014

Ταμήλος: Το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό, μπορείς να ζήσεις και με λάμπες (Video)


TAMILOS-1024x754Επιχειρηματολογία που θα ζήλευαν και οι μεγαλύτεροι ρήτορες της αρχαιότητας επιστράτευσε ο βουλευτής της ΝΔ Μιχαήλ Ταμήλος, για να υπερασπιστεί το νομοσχέδιο για το ξεπούλημα της ΔΕΗ. Σύμφωνα με τον ίδιο λοιπόν, το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό καθώς παλαιότερα οι άνθρωποι επιβίωναν και χωρίς αυτό.«Κοινωνικό αγαθό είναι μόνο το νερό. Τίποτα άλλο. Μπορείς να ζήσεις και ..
χωρίς ενέργεια. Μπορείς να πας σε ένα χωριό και να ζεις με τη λάμπα που ανάβαμε παλιά, δεν χρειάζεται το ρεύμα να το έχεις πάντα. Άρα λοιπόν το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό» είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega. Απάντηση στο βουλευτή Κοζάνης που φαίνεται να πεθύμησε μια πιο βουκολική ζωή, έδωσε ο Στέλιου Κούλογλου που βρισκόταν στο πάνελ: «Αν το σχέδιο της Νέας Ελλάδας είναι να πάμε όλοι στις στάνες και να ζούμε οικολογικά, εντάξει το καταλαβαίνω» είπε. -http://arouraios.gr/

1 σχόλιο:

 1. Το σημαντικότερο αγαθό που μας έχουν πάρει είναι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας.
  Απλά συνηθίσαμε στους περιορισμούς της βήμα - βήμα μέχρι που αυτοί αποθρασύνθηκαν
  και τωρα δείχνουν καθαρά τις προθέσεις τους.
  Μιά όλοκληρη κοινωνία απειλείται να πάει στο ΓΚΟΥΝΤΑΝΑΜΟ που ο υπουργός "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" έφερε με νομοσχέδιο στη βουλή.
  Μας αφορά όλους . Και όχι μόνο τους φυλακισμένους. ΟΛΟΙ ΜΑΣ είμαστε εν δυνάμει υπόδικοι ...

  http://youtu.be/GgG5jl_FRDw

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.