# #

5 Ιουλ 2014

Στο κόμμα του Γκλέτσου(?) και η Σεμίνα Διγενή


«Είμαι κομμάτια. Ο Γκλέτσος με διέλυσε. Πέντε ώρες σύσκεψη...», έγραψε η γνωστή δημοσιογράφος που ανέλαβε την επικοινωνιακή στρατηγική του κόμματος «Τελεία»

Tο ίδιο βράδυ -της πρώτης Κυριακής- που επανεξελέγη με θριαμβευτικά ποσοστά δήμαρχος Στυλίδας o Aπόστολος Γκέτσος ανακοίνωσε ότι ιδρύει κόμμα το οποίο θα ονομάζεται «Τελεία».

Όσοι πίστεψαν ότι η ανακοίνωση αποτελούσε μια παρόρμηση της στιγμής... έπεσαν έξω μιας και ο Απόστολος Γκλέτσος εργάζεται ήδη προς την κατεύθυνση της οργάνωσης, της δημιουργίας καταστατικού και της στελέχωσης του πρώτου πυρήνα. 

Μάλιστα τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Σεμίνα Διγενή επικεφαλής του πολιτικο-επικοινωνιακού του επιτελείου επιβεβαιώνονται από την ίδια τη δημοσιογράφο μέσω της στήλης της «Ημερολόγιο» στο site της.  

Προ ημερών, λοιπόν, η γνωστή δημοσιογράφος έγραφε: «Λίγα λόγια απόψε. Είμαι κομμάτια. Ο Γκλέτσος με διέλυσε. Πέντε ώρες σύσκεψη, στο γραφείο του Νίκου, με όλο το κομματικό επιτελείο της ΤΕΛΕΙΑΣ. Τον ξαναείδα μετά από πολύ καιρό και η αγκαλιά ήταν διαρκείας. Τον αγαπάω πάρα πολύ γιατί είναι αυθεντικός, έντιμος, πάντα ειλικρινής και με απίστευτο χιούμορ. Τον αγαπάω, γιατί παθιάζεται με τα στοιχήματα που βάζει, γιατί επιμένει να αγωνίζεται γι' αυτά που πιστεύει και γιατί είναι πάντα έτοιμος για όλα.

Ο Αποστόλης ετοιμάζεται πυρετωδώς για την ΤΕΛΕΙΑ. Οργανώνονται και προγραμματίζονται πράγματα, συσπειρώνονται οι κατάλληλοι άνθρωποι, ετοιμάζονται οι μηχανισμοί. Ενα κόμμα διαφορετικό, με ανθρώπους που δουλεύουν κι όχι ανθρώπους που μας δουλεύουν.

Αυτοδημιούργητοι επιχειρηματίες, νέοι επιστήμονες, σημαντικοί καλλιτέχνες και διανοούμενοι, διακεκριμένοι τεχνοκράτες, αγρότες και φοιτητές, έχουν ξεκινήσει να εκδηλώνουν το έντονο ενδιαφέρον τους, για συμμετοχή στο νέο κόμμα.

Η ΒrainCo, αποδέχθηκε με χαρά, την πρόσκλησή του να αναλάβει την επικοινωνιακή στρατηγκή, αυτού του μεγάλου στοιχήματος. Ο Δήμαρχος του 68%, ανοίγει τα φτερά του για πολύ ψηλές κορυφές. Πολύ σύντομα τα νεότερα...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.