# #

23 Μαΐ 2014

Λεπτοκαρυά.....ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...... ????


  ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ. ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ...ΝΟΤΙΑ ΠΙΕΡΙΑ. ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. 

ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ (!!!!!). ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...... ????







ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ

2 σχόλια:

  1. Η ίδια εικόνα θα συνεχιστεί και μετά τις εκλογές, γιατί οι τοπικοί άρχοντες ήταν και θα είναι ανάξιοι των περιστάσεων. Ήταν και θα είναι πολύ λίγοι. Αυτή τη στιγμή δεν προέχει η εικόνα της Λεπτοκαρυάς, ανώνυμε και πληγωμένε δημότη! Προέχει το κυνήγι των ψήφων, για να διατηρήσουν τις θέσεις τους οι νυν αντιδήμαρχοι (άλλωστε ξόδεψαν πολλές χιλιάδες ευρώ προεκλογικά για την προσωπική τους προβολή) και πρέπει τώρα να αφιερώσουν τον χρόνο τους στην επανεκλογή τους (άλλωστε δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητος ο μισθός του αντιδημάρχου, τον οποίο απολαμβάνουν αυτήν την στιγμή και επιδιώκουν να τον απολαμβάνουν και για τα επόμενα πέντε χρόνια). Πού να μείνει χρόνος να ασχοληθούν με τα σκουπίδια! Μαυρίστε όλους τους Μαυρογιαλούρους της χώρας μας! Γυρίστε την πλάτη στη διαπλοκή, αλλά και στους ανίκανους, γιατί αυτήν την στιγμή διεκδικούν την ψήφο μας Ανίκανοι και Διαπλεκόμενοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ίδια εικόνα θα συνεχιστεί και μετά τις εκλογές, γιατί οι τοπικοί άρχοντες ήταν και θα είναι ανάξιοι των περιστάσεων. Ήταν και θα είναι πολύ λίγοι. Αυτή τη στιγμή δεν προέχει η εικόνα της Λεπτοκαρυάς, ανώνυμε και πληγωμένε δημότη! Προέχει το κυνήγι των ψήφων, για να διατηρήσουν τις θέσεις τους οι νυν αντιδήμαρχοι (άλλωστε ξόδεψαν πολλές χιλιάδες ευρώ προεκλογικά για την προσωπική τους προβολή) και πρέπει τώρα να αφιερώσουν τον χρόνο τους στην επανεκλογή τους (άλλωστε δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητος ο μισθός του αντιδημάρχου, τον οποίο απολαμβάνουν αυτήν την στιγμή και επιδιώκουν να τον απολαμβάνουν και για τα επόμενα πέντε χρόνια). Πού να μείνει χρόνος να ασχοληθούν με τα σκουπίδια! Μαυρίστε όλους τους Μαυρογιαλούρους της χώρας μας! Γυρίστε την πλάτη στη διαπλοκή, αλλά και στους ανίκανους, γιατί αυτήν την στιγμή διεκδικούν την ψήφο μας Ανίκανοι και Διαπλεκόμενοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.