# #

19 Μαΐ 2014

Οι χαμένοι των εκλογών ήταν οι…


δημοσκόποι...
159889
Αξιολογώντας τα αποτελέσματα της κάλπης είναι εμφανές ότι οι μεγάλοι χαμένοι ήταν οι δημοσκόποι.
Μεγαλύτερη έκπληξη ήταν ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης στην Αθήνα τον οποίο όχι μόνο καμία δημοσκόπηση δεν έδινε πρώτο…

στον Δήμο Αθηναίων, αλλά δεν περνούσε ούτε στον δεύτερο γύρο. Μάλιστα, τα πιο πρόσφατα γκάλοπ έδειχναν ντέρμπι μεταξύ του Άρη Σπηλιωτόπουλου και του Γιώργου Καμίνη που θα κρινόταν στον δεύτερο γύρο στις 25 Μαΐου.
Τεράστια απόκλιση παρουσίαζαν οι δημοσκοπήσεις και για τον Δήμο Πειραιά, αφού σε ορισμένες περιπτώσεις τα γκάλοπ έδιναν προβάδισμα ακόμη και 17 μονάδων στον Βασίλη Μιχαλολιάκο έναντι του Γιάννη Μώραλη.
Στην Περιφέρεια Αττικής οι εταιρίες δημοσκοπήσεων έδειχναν -και επιβεβαιώθηκαν- σκληρή μάχη μεταξύ της Ρένας Δούρου και του Γιάννη Σγουρού, ωστόσο, η διαφορά της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ δεν ξεπερνούσε τη μια μονάδα, γεγονός που δεν επιβεβαιώθηκε ούτε από τα exit polls αλλά και ούτε από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα.

http://sfairika.gr/site/

1 σχόλιο:

  1. Αμ δε....χαμενοι ειμαστε ολοι μας,και ενας ο χαμενοχαμενος!!!! Και αυτος ειναι ο Αλεξης!!!
    Επι τελους,μην το χρυσωνουμε το χαπι!! Και εχουμε τωρα να ακουμε παλιν ως λαος τα εξ αμαξης;Αντε και στο διαολο ανικανοι,ελαχιστοι,και υποπτοι οι πιο πολλοι!! Ναι, θελει και αναλυση...γιατι δεν εκανε την "ανατροπη"!!!! Ναι, ο μεγας επαναστατης!! Ρε παιδια,δηλαδη τι ειναι αυτο το ζορι.....να μην πουμε τιποτα για τα υπολοιπα δουλικα; Μονο για τον Σαμαρα και τον Βενιζελο!! Οι υπολοιποι ειναι υπερανω υποψιας; Δηλαδη, το ΚΚΕ και Συριζα δεν εχουν τα λαμογια τους; Ισως οχι για το χρημα(μεταξυ μας...λιγοι το εμισησαν) ομως οταν θεωρεις,τους φονιαδες τους ισραηλιτες "αριστεροι εκφανση"....ελα κοπελα μου,τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια!! Τετοιους εχουμε πολλους!! Κανα'ς καλος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.