# #

15 Απρ 2014

Αλλαγή Πορείας με Ανατροπή του κατεστημένου

Αλλαγή Πορείας με Ανατροπή του κατεστημένου στην Τ.Α.



Στις εκλογές που είναι μπροστά μας δοκιμάζονται οι αντοχές της κοινωνίας και, ταυτόχρονα, η αξιοπιστία και το ηθικό πλεονέκτημα του αντινεοφιλελεύθερου μπλοκ των δυνάμεων της ανατροπής. 

Ο Δημοτικός Συνδυασμός «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ » ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ αγωνίστηκε και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την πλήρη ανατροπή της πολιτικής που παράγει τα νεοφιλελεύθερα και μνημονιακά αδιέξοδα στην Τ.Α., μέσα από την οικοδόμηση ενός ευρύτερου πλειοψηφικού μπλοκ κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων, μέσα από την εμπλοκή και την κινητοποίηση αυτής της κοινωνικής πλειοψηφίας και πάντα μακριά από τις λογικές της..
 ανάθεσης.

Κόντρα σε επίδοξους διαδόχους της πολιτικής τους, που σήμερα παριστάνουν τους ανεξάρτητους υποψηφίους δημάρχους και αντιμνημονιακούς. ενώ έχουν στηρίξει με διαφόρους τρόπους αυτές τις καταστροφικές πολιτικές. Σε εκείνους δηλαδή που δεναντιστάθηκαν στις ελαστικές σχέσεις εργασίας, αλλά τις κατέστησαν καθεστώς στην Τ.Α. Που υποστήριξαν θερμά τον«Καλλικράτη» και ανέχθηκαν τον ευνουχισμό της Αυτοδιοίκησης. Που ανέχθηκαν τη δραματική περικοπή των οικονομικών πόρων της Αυτοδιοίκησης, που αποδέχτηκαν το Παρατηρητήριο και την κατάργηση της σχετικής αυτοτέλειας της Αυτοδιοίκησης, που άφησαν στο έλεος της διαθεσιμότητας και των απολύσεων χιλιάδες εργαζόμενους, που μετέτρεψαν την Αυτοδιοίκηση σε ιμάντα μεταβίβασης των εθνικών και υπερεθνικών αντιλαϊκών πολιτικών, που εμπνεύσθηκαν το ξεπούλημα της δημόσιας και της δημοτικής περιουσίας».

Ενάντια σε κείνους που τελικά ανέχθηκαν, ή ακόμα και συναίνεσαν, στο να οδηγηθεί η αυτοδιοίκηση ένα βήμα πριν από τον γκρεμό, προβάλλοντας μεν τον τίτλο του καλού διαχειριστή της μιζέριας, μα αφήνοντας παράλληλα στο έλεος του θεού τις κοινωνικές δομές και τις υπηρεσίες, επιβαρύνοντας τους δημότες με πρόσθετους φόρους, που προωθούν το δήθεν «εξορθολογισμό» των ανελαστικών δαπανών μέσα από τις απολύσεις των εργαζομένων του δήμου.

Αγωνιζόμαστε να πραγματοποιηθεί το όραμα να φτάσουμε στην πολιτική ανατροπή των προσώπων αλλά κυρίως των πρακτικών που για τόσα χρόνια οδήγησαν όχι μόνο τον Δήμο μας αλλά και τη χώρα στα τεράστια αδιέξοδα, σε παθογένειες και καθυστερήσεις, σε οικονομικά και θεσμικά ελλείμματα, στην εξυπηρέτηση μεγάλων και μικρών οικονομικών συμφερόντων, στη διαχείριση του διαπλεκόμενου τοπικού συστήματος εξουσίας. Αντιτάσσοντας, ως λύση και διέξοδο απέναντι στη μετατροπή της Αυτοδιοίκησης σε μια γραφειοκρατική υπηρεσία διαχείρισης της εξαθλίωσης της κοινωνίας τους ενωτικούς πολιτικούς καικοινωνικούς αγώνες, έτσι ώστε «πιο ενωμένοι, πιο δυνατοί και πιο αποφασισμένοι από ποτέ, να οικοδομήσουμε την ευρύτερη κοινωνική πλειοψηφία για να αλλάξει πορεία ο δήμος μας, όχι για την εξυπηρέτηση μικροπολιτικών στόχων και σχεδιασμών, αλλά για να συνεχίσουμε από καλύτερες θέσεις να προτείνουμε, να σχεδιάζουμε, να κινητοποιούμε και να αγωνιζόμαστε για νααλλάξουμε την κοινωνία.

Ρεμπατσιός Αριστείδης υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Δίου -Ολύμπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.