# #

21 Οκτ 2013

[Αποκλειστικό] Αριστερό Άκρο: Οι πρώτες συλλήψεις!!



Αγαπητοί μας αναγνώστες, το ιστολόγιό μας, με χαρά και περηφάνια παρουσιάζει άλλη μια μεγάλη δημοσιογραφική του επιτυχία. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, που προέρχονται από καλά πληροφορημένους κύκλους, οι οποίοι είναι σε θέση να γνωρίζουν τα μύχια του Πρωθυπουργού μας του πολυχρονεμένου, κυρίου Αντώνη Σαμαρά,  η ανεξάρτητη δικαιοσύνη, μετά από παρότρυνση του αδέκαστου Υπουργού μας, κυρίου Δένδια, έχει σχηματίσει πλήθος ογκώδεις δικογραφίες, που αφορούν σε πρόσωπα του αριστερού άκρου, τα οποία εμπλέκονται με εγκληματικές οργανώσεις ακραίων στοιχείων και συνοδοιπόρων. 

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, οι υποθέσεις είναι καλά δεμένες κι επίκεινται οι πρώτες συλλήψεις, φερομένων ως εγκεφάλων της αριστερής βίας


Ήδη ο...
αντιεισαγγελέας του Isengard κύριος Θρασύβουλος Κερβέρογλου, βρίσκεται σε σύσκεψη με τους κυρίους Σαμαρά και Δένδια (μεγάλη η χάρη τους και μακριά η μαγκούρα τους) κι από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να εκδοθούν τα πρώτα εντάλματα σύλληψης.

Το ιστολόγιό μας όπως γνωρίζετε, έχει με στενούς κυβερνητικούς κύκλους, τη σχέση που έχει - μετά συγχωρήσεως - ο κώλος με το βρακί. Δεν είναι και τόσο άσχημη όσο φημολογείται τούτη η σχέση, εφόσον ο κώλος είναι πλούσιος και πλένεται τακτικά. Οι πορδές φυσικά ευωδιάζουν πάντα ροδόσταμο, αφού... δικές μας είναι. Έτσι, έχουμε την τιμή να δείξουμε πρώτοι με το δάχτυλο τους στυγερούς εγκληματίες που φουσκώνουν τα μυαλά των νοικοκυραίων χωρικών και μικροαστών προς εξεγέρσεις ανεύθυνες και βίαιες, ενάντια στα συμφέροντα του λαού και της χώρας, ενάντια στην Ανάπτυξη, που διακαώς ζητά να έρθει κι εκείνοι, οι κήρυκες του μίσους, συνεχώς τη σαμποτάρουν. 

Ο πρώτος που πρόκειται να οδηγηθεί στον Ειδικό Ανακριτή κύριο Αγησίλαο Τσιμπηδαρέα, είναι ο γνωστός αριστεριστής Θανάσης Παπακωνσταντίνου, που εμφανίζεται ως τραγουδοποιός και τροβαδούρος της βίας, του μίσους και του εμφυλίου. Σύμφωνα με το καλά δεμένο κατηγορητήριο, ο εν λόγω στο τραγούδι του με τον κωδικό τίτλο "Στις Χαραυγές Ξεχνιέμαι" περιέχει τον εξής ενοχοποιητικό στίχο: 

"Βάρα καλή, βάρα γερή,
μια ντουφεκιά ζαχαρωτή
κι άσε να νιώσει η γαλαρία,
του χαρτοπόλεμου τη βία"

Πέρα απ' το προφανές, αν κι εντέχνως κωδικοποιημένο, ότι ο τίτλος προτρέπει τους πολίτες να ξενυχτούν (ειδάλλως τι θέλουν να είναι ξύπνιοι τα μαύρα χαράματα; ), αλλά και να "ξεχνιούνται" να πληρώσουν τις δόσεις, την εφορία και τα χαράτσια που οφείλουν έως και τέσσερις γενιές από σήμερα, υπάρχουν τόσες παραβάσεις μέσα σε τούτο το τετράστιχο, που ο ποινικός κώδικας πρόκειται να βαρυγκομήσει. Η ιδεολογική κυριαρχία της Αριστεράς των ψευτοδιανοουμενων, έχει προ πολλού πεθάνει κι η Δεξιά έχει ξεπεράσει τα κόμπλεξ της και δεν πρόκειται να πυλώσει πια το στόμα της. Εάν μας περνούν για κορόιδα που δεν καταλαβαίνουν την προπαγάνδα τους, πλανώνται πλάνην οικτρά.

Δεν μπορεί να μας διαφύγει ας πούμε πως το ρεφρέν ξεκινά δίνοντας την προστακτική "Βάρα" και μάλιστα δυο φορές, με τη βία να κλιμακώνεται από "καλή", σε "γερή". Άλλωστε είναι προφανές ότι διδάσκει πως δήθεν υπάρχει "καλή" βία, πράγμα που από μόνο του μπορεί να σηκώνει μέχρι και δεκαετή φυλάκιση μετά στερήσεως των πολιτικών δικαιωμάτων.

Παρακάτω αφήνει να εννοηθεί πως η βία ("ντουφεκιά", έχουμε και πάλι νέα κλιμάκωση της λεκτικής βίας) είναι γλυκιά ("ζαχαρωτή"), πράγμα που μπορεί να θεωρηθεί ως πρόκληση σε παράνομη βία και σηκώνει άλλα δέκα χρονάκια στα σίγουρα. 

Όμως το επόμενο δίστιχο, πηγαίνει τα πράγματα πολύ πιο μακριά, αγγίζοντας ακόμα και την κατηγορία της τρομοκρατίας και της εσχάτης προδοσίας. Λέει ν' αφήσουμε το λαό (τη "γαλαρία") να γευθεί τη χαρά της βίας. Η λέξη "χαρτοπόλεμος" έχει κωδική σημασία, αφού αφενός υπονοεί χαρά και γιορτή, αφετέρου εμπεριέχει αυτούσια μέσα της τη λέξη "πόλεμος", ιδιαίτερα εφόσον αμέσως μετά υπογραμμίζεται η μαγική λέξη: ΒΙΑ!! Πρόκειται για ξεκάθαρο μήνυμα μίσους, κάλεσμα σε γενικευμένη εξέγερση και Στάση.

Ο Θ. Παπακωνσταντίνου, έχει επανειλημμένως αρνηθεί να αποκηρύξει τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται. Στις συναυλίες του επιτρέπει να μπαίνουν μέσα και οι τζαμπατζήδες, κάνοντας έτσι την κυρία Διβάνη ν' αποτροπιάζει μέχρι λιποθυμίας, δηλαδή της ασκεί βία, έστω κι εξ αποστάσεως. Στις συναυλίες του καταναλώνονται σωρηδόν μπάφοι θεριακλήδικοι και βρωμοκοπά ο τόπος. Φωνάζονται περισσότερα ακραία αντιμνημονιακά συνθήματα, απ' ό,τι στις επετειακού τύπου διαδηλώσεις για τη ΔΕΘ, στη συμπρωτεύουσα. Μαζεύονται τόσα μπουκάλια μπύρας, που θα μπορούσε να καεί το κέντρο της Αθήνας απ' τις μολότοφ. Πρόκειται δηλαδή ολοφάνερα για εστίες ανομίας από μόνες τους και θα έπρεπε ήδη να έχουν παταχθεί. 

Το κατηγορητήριο όμως δένει την εγκληματική δράση του δήθεν τραγουδοποιού και undercover τρομοκράτη, με εκείνη της εγκληματικής οργάνωσης των Σκουριών. Δεν έχει αφήσει συναυλία (όπως το λένε τώρα το κάλεσμα σε αντάρτικο και την προπαγάνδιση του εμφυλίου πολέμου), που να μην έχει συμμετάσχει. Πρόσφατα μάλιστα, αυτός με τους συνεργούς του Ματούλα Ζαμάνη και Μελίνα Κανά (που πιθανώς να συλληφθούν κι αυτές, όπως και όλοι οι μουσικοί) αλλά και άλλους συνοδοιπόρους στη βία, παρέσυραν τριάντα χιλιάδες ευυπόληπτους πολίτες στη Θεσσαλονίκη, σε υποστήριξη των εγκλημάτων των κατοίκων της Ιερισσού. Εξανάγκασε δε το Mega να πει ψέματα πως ήταν μόνο δυο χιλιάδες και να κηλιδώσει την τιμή του και να πέσει η τιμή της μετοχής του για πάρτη του κυρίου Θανάση. Μάλιστα ο ίδιος δεν παρέστη, επικαλούμενος δήθεν αδιαθεσία. Πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται εκείνη την ώρα σε τρομοκρατικό χτύπημα στις Σκουριές, αναζητώντας μ' αυτόν τον τρόπο άλλοθι ότι δήθεν ήταν στη συναυλία. 

Δεύτερη σύλληψη αναμένεται να είναι αυτή του επίσης τραγουδοποιού Γιάννη Αγγελάκα. Πέρα απ' το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος έχει πάρει εργολαβία την υπόθεση της Εγκληματικής Οργάνωσης (ΕΟ) Σκουριές, όπως κάποτε είχε πάρει ο Νταλάρας την Κύπρο, υπάρχουν σοβαρότερα στοιχεία εις βάρος του. Συγκεκριμένα ο Αγγελάκας υπήρξε πνευματικός καθοδηγητής του ακραίου αριστερού Παύλου Φύσσα και τον προέτρεψε ή τον παρέσυρε να προκαλέσει με τη βίαιη διασκευή του "Σιγά μην Κλάψω" τα δημοκρατικά αισθήματα του άλλου άκρου και τη δικαιολογημένη του αντίδραση, οδηγώντας έτσι έναν οικογενειάρχη όπως ο αγωνιστής Γιώργος Ρουπακιάς στη φυλακή, αφού εμείς καταδικάζουμε τη βία απ' όπου και αν προέρχεται. Λέγεται ότι και ο νεαρός Αλέξης Γρηγορόπουλος είχε στην κατοχή του cd από τις Τρύπες, παλιό αναρχικό συγκρότημα του Αγγελάκα, που πάντοτε μας καθότανε στο στομάχι. Ο ίδιος έχει πρωταγωνιστήσει στην ντεκαντάνς ταινία του Ν. Νικολαΐδη  "Ο Χαμένος τα Παίρνει Όλα", σε όλη τη διάρκεια της οποίας ο Αγγελάκας παρουσιαζόταν κρατώντας έναν μπάφο ξεγυρισμένο τρίφυλλο, δηλαδή έκανε ξεκάθαρη προπαγάνδα υπέρ των ναρκωτικών, άρα και της ανομίας. Εκείνος δε ο τίτλος "Τα παίρνει όλα", μιλάει από μόνος του... 

Φήμες αναφέρουν ότι αρχικά προτάθηκε και η σύλληψη του Αλκίνοου Ιωαννίδη, που όχι μόνο συμμετείχε στη συγκεκριμένη τρομοκρατική συναυλία, αλλά μετά τόλμησε να μας κάνει κήρυγμα περί πατρίδας, πρόκειται λοιπόν για ιδιαίτερα επικίνδυνο αναρχοφασίστα και εθνικομπολσεβίκο, χώρια που το κοντό μαλλί δεν του πήγαινε καθόλου. Τελικά όμως αποφασίστηκε ότι ο Αλκίνοος είναι πολύ baby face για να τον βγάλεις τρομοκράτη και πολύ γλυκούλης για να τον ονοματίσεις βίαιο, οπότε υπήρχε περίπτωση η υπόθεση να γυρίσει μπούμερανγκ. Έτσι για την ώρα ο Κύπριος τραγουδιστής τη γλιτώνει, μέχρι να δεθεί καλύτερα το εις βάρος του κατηγορητήριο.

Φυσικά οι παραπάνω κι άλλοι πολλοί των οποίων οι συλλήψεις έπονται, σχετίζονται άμεσα και με την έτερη εγκληματική οργάνωση ΕΟ ΕΡΤ, αφού το κομμουνιστικό αυτό ΜΜΕ ήταν το μόνο που διαφήμιζε το έργο τους και προέβαλε τις τρομοκρατικές εκδηλώσεις-συναυλίες. Τώρα με τη φημολογούμενη επέμβαση στη γιάφκα της Αγίας Παρασκευής, θα εξαρθρωθεί ολόκληρη η οργανωμένη βία του αριστερού χώρου κι οι υπόλοιποι θα γίνουνε αρνάκια και θα πουν κι ένα τραγούδι. 

Να σημειωθεί ότι δεν πρόκειται να γίνουν συλλήψεις απ' την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από παράκληση και για χατήρι του Πέτρου Τσατσόπουλου, ο οποίος μέχρι να σχηματιστεί το νέο κεντροαριστεροδεξιό κόμμα και να εξασφαλίσει έδρες στο κοινοβούλιο, προτιμά να έχει ένα κόμμα για καβάντζα, έτσι προσωρινά κι αν είναι αρκετά καλά παιδιά, φαίνεται να τη γλιτώνουν κι αυτοί. Αν είναι για το καλό της πατρίδας θα το ανεχτούμε για λίγο ακόμα να βλέπουμε τους απεχθείς Συριζαίους να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Μετά από τα παραπάνω, είναι βέβαιο ότι επιτέλους θα επικρατήσει σ' αυτόν τον τόπο Τάξις, Καθαριότης, Αρχοντιά, όλα χάρις στην κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό κύριο Α. Σαμαρά, που χίλιοι ποιητές να του γράφουν μαντινάδες για χίλια χρόνια. Πάνω απ' όλα όμως, θα έρθει η πολυπόθητη ανάπτυξη, που τα κακοποιά στοιχεία δεν άφηναν μέχρι σήμερα να ριζώσει. Ζήτω η Πατρίς!!


Σημείωση Άνεμου Αντίστασης: Το παραπάνω κείμενο είναι προϊόν υποκλοπής από το έγκυρο φιλοκυβερνητικό δημοσιογραφικό site favlos-pasxw.blogspot.com, τα οποία δημοσιεύουμε με πλήρη γνώση ότι μόλις μας κάνουν μήνυση θα γίνουμε διάσημοι και θα πιάσουμε την καλή...

Otto of Great Chaos


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2013/10/blog-post_5620.html#ixzz2iIqyX8xp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.