# #

21 Οκτ 2013

Απάντηση σε ένα άρθρο του Ν. Μπογιόπουλου με τίτλο "Εδώ έχει δίκιο ο κ. Τσίπρας"


Απάντηση σε ένα άρθρο του Ν. Μπογιόπουλου με τίτλο "Εδώ έχει δίκιο ο κ. Τσίπρας" που δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στο enikos.gr στις 17 του μηνός και αναδημοσιεύτηκε μεταξύ άλλων και στην Iskra όπου  συστηματικά μπαίνουν διάφοροι βαλτοί κουκουέδες και βάζουν dislike στα "αντικουκουέ" σχόλια και μπόλικα like στους δικούς τους! Εδώ όμως δεν είναι Iskra, ευτυχώς, και μπορούμε να γράφουμε ελεύθερα την αλήθεια χωρίς τα troll να αλωνίζουν ανεξέλεγκτα!

Στο Υστερόγραφό του καταλήγει ο Μπογιόπουλος:

"Στο πλαίσιο μιας τέτοιας συζήτησης, συμπαραστάτη - συνήγορο της άποψής μας κατά της διαχείρισης της σύμβασης θα καλέσουμε τον… κ.Τσίπρα. Ο κ.Τσίπρας, πριν ο ΣΥΡΙΖΑ μετακινηθεί στη θέση για την «διαπραγμάτευση» της σύμβασης, είχε πει την εξής κουβέντα: «...να διαχειριστούμε αυτή τη δανειακή σύμβαση, είναι οξύμωρο, είναι εγκληματικό, είναι καταστροφικό και σε κάθε περίπτωση είναι αναξιόπιστο» (Α. Τσίπρας, ρ/σ «Real Fm», 8/2/2012).

Στο σημείο αυτό, ο κ. Τσίπρας έχει απόλυτο δίκιο".

Αυτά γράφει προχτές ο Μπογιόπουλος.

Μάλιστα! Και αφού στις 8/2/2012, δηλαδή τρεις μήνες πριν τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές ο κ. Τσίπρας είχε απόλυτο δίκιο, γιατί το ΚΚΕ ούτε μια στιγμή δεν ..επιχείρησε τότε να βρει κοινή γραμμή πλεύσης, προσέγγισης, συμπόρευσης, συμπαράταξης με τον ΣΥΡΙΖΑ ώστε σήμερα να μην είχαμε μια κυβέρνηση Σαμαρά και σία; 

Τώρα λοιπόν - και μια και ο Μπογιόπουλος μιλά στο άρθρο στο πρώτο πληθυντικό, εννοώντας μάλλον το ΚΚΕ, εκτός κι αν είναι πληθυντικός ευγενείας προς τον εαυτό του - δεν δικαιούστε εσείς στο ΚΚΕ να κρίνετε τον ΣΥΡΙΖΑ, αν παρεκκλίνει ή δεν παρεκκλίνει από τις προ ενάμιση έτους θέσεις του, ούτε αν και τι θα διαπραγματευθεί ή δεν θα διαπραγματευθεί.

Και αφού εσείς - όπως γράφει στην τελευταία παράγραφο - πιστεύετε ότι "την «υποτέλεια», την «αποικιοκρατία», την «επιτροπεία», την «εξόντωση του λαού» (και την «κόλαση», γενικώς) δεν τα συζητάς και δεν τα διαπραγματεύεσαι με τους «αποικιοκράτες». Τα απορρίπτεις. Τα καταγγέλλεις. Τα ακυρώνεις. Τα «χειρίζεσαι» καταργώντας τα. Δεν τα «διαχειρίζεται» συζητώντας τα.  Και προχωράς. Μόνο έτσι" ...

...ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Εμπρός λοιπόν, διεκδικήστε την εξουσία αφού είστε μάγκες και καταργήστε τα! Ή πώς αλλιώς; Αλλά ξεχάσαμε, ο λαός δεν είναι ώριμος, και προπαντός δεν είναι ώριμος ο καπιταλισμός, μια και εσείς το μόνο που  λέτε είναι οτι "φταίει ο καπιταλισμός ηλίθιε"!

Ε, αφού φταίει ο καπιταλισμός, αφήστε άλλους να κάνουν ότι νομίζουν και εσείς κρατάτε το φρένο στα τριτοβάθμια και δευτεροβάθμια συνδικαλιστικά όργανα μη και ρίξουν τον καπιταλισμό πριν της ώρας του, πριν να σαπίσει εντελώς από μόνος του και μαζί του να έχουμε γίνει κι εμείς τροφή για τους αποικοδομητές!

Και κ. Μπογιόπουλε, αν έχεις τους "κοχόνες", κάνε από τον "ενικό" κριτική και στο ΚΚΕ που έχει βάλει βαθιά το αριστερό χεράκι του στην κόλαση που βιώνει αυτή τη στιγμή ο ελληνικός λαός, με το να σαμποτάρει απεργίες διαρκείας, με το να μην συνεργάζεται πουθενά και με κανέναν και μην παριστάνετε τις παρθένες. Και πες μας αλήθεια γιατί σε υιοθέτησε άραγε τώρα ο Χατζηνικολάου, όπως υιοθέτησε και τους φίλους σου ελληνοφρενείς που άλλη δουλειά δεν κάνουν από το να φτύνουν τον ΣΥΡΙΖΑ... Μήπως επειδή, όπως το είπε και ο "θείος" του, "το σύστημα θα παίξει ΚΚΕ σε αυτή τη φάση"; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.