# #

12 Δεκ 2013

...και στον πούτσ@ μας λουλούδια

Πανικός λέμε ·πάντοτε εντός της “σεμιναριακής” πολιτικής ορθότητας:
ακούω σαν χάνος τα έμπειρα αστέρια της καθοδήγησης,στην διαφημισμένη- ούτε σουτιέν ανόρθωσης να ήτανε-εκδήλωση οικοδόμησης του (πρώην) νέου ΠΑΣΟΚ.

Οι 58 «κεντροαριστεροί» εφιάλτες αποφάσισαν να δηλώσουν παρόντες στην πολιτική σκηνή του τόπου (λες και απουσίασαν ποτέ-στα τσακίδια και να μη μας γράφετε),αλλά αυθαίρετα και χωρίς την έγκριση των τροικανών και των τοκογλύφων .

Ούτε καν την άδεια της Καγκελαρίου δεν ζήτησαν,
για τέτοιο θράσος  μιλάμε!

Ήταν σχεδόν όλοι τους εκεί.Το παλιό ΠΑΣΟΚ , γεμάτο συγκίνηση αντάμωσε με το συνταξιοδοτημένο. 
Πρώην πρωθυπουργοί και νυν υπουργοί ,πρώην κομματικά στελέχη και νυν επικεφαλής δημοσίων οργανισμών εξυπηρέτησης ιδιωτικών συμφερόντων, στοχαστές των πάνελ και διδάκτορες που δεν κατάφεραν ακόμα να φτάσουν σε εξαψήφιο τραπεζικό λογαριασμό.
Μαζί τους και τα λιγοστά απομεινάρια της νεολέρας ΠΑΣΟΚ, με την αγωνία έκδηλη στα καλοζωισμένα προσωπεία τους για το πότε και αν προλάβουν , φυσικά με το αζημίωτο ,να μας σώσουν, αρπάζοντας παράλληλα και το κατιτίς τους από την επόμενη δημόσια μοιρασιά πρωτού τα καταβροχθίσει όλα η ΟΝΝΕΔ.

Τιμώμενη προσωπικότητα ποιος άλλος, από το απορρυπαντικό της πράσινης σοσιαλδημοκρατίας των αμέτρητων σκανδάλων, ο Ευάγγελος Βενιζέλος. 

Θα καταφέρει στο μέλλον να ξαναγαντζωθεί στην εξουσία σώζοντας το τομάρι του, ή όχι;
Ιδού το επίκαιρο δίλημμα.

Κερασάκι στην τούρτα της εκδήλωσης λίγο πριν από τον εγκλεισμό της σε ψυχιατρική κλινική της Ελβετίας, το βαμπίρ της σύγχρονης ελληνικής παρανόησης.
Ελίτ της συμφοράς που έκλεψε σκληρά τα δουλεμένα λεφτά της και σοσιαλιστές που δούλεψαν σκληρά τα κλεμμένα λεφτά τους, όλοι τους ορκισμένοι στο νεο-φιλελεύθερο δόγμα της θατσερικής μη εναλλακτικής, προσπάθησαν να καταθέσουν στο ευρύ κοινό την πρόταση της εναλλακτικής μέσα από την προοπτική της μη εναλλακτικής.

Δόγμα είναι αυτό.Όσο και να το καλλωπίσεις,όπως και αν το παρουσιάσεις,αδιάλλακτο θα παραμείνει.Βράσε όριζα κοσμάκη.

Πολιτικές θέσεις, ριζοσπαστικές όσο ριζοσπαστικές είναι και αυτές της Κριστίν Λαγκάρντ.Ματιές στο μέλλον βγαλμένες κατευθείαν από την εποχή του Ουγκώ. Ένα εγχειρίδιο πολιτικού τίποτα για το πως θα εξαθλιωθείτε λέγοντας και ευχαριστώ στους βιαστές σας.Χαραμάδες αισιοδοξίας για τους ιδιοκτήτες ακινήτων των ακριβών προαστίων που άρχισαν να ενοχλούνται από την φορολόγηση της ιδιοκτησίας τους. «Δημοκράτες με την πιστοποίηση του ISO ενωμένοι εναντίον στον λαϊκισμό των συσσιτίων» που άρχισε να τους βρωμάει μέρες ευρωπαϊκές που έρχονται, ο φασισμός της δεξιάς την οποία φυσικά και στηρίζουν σύσσωμοι(λοβοτομή εδώ και τώρα).

Ανάπτυξη με σεβασμό στον πολίτη (καταναλωτή) και το περιβάλλον (ιδίως αυτό) μπλα μπλα μπλα, και τα χασμουρητά δεν άργησαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, λίγο πριν μας πάρει ο Μορφέας στην αγκαλιά του.

Το τροπάριο το μάθαμε καλά τα τελευταία τέσσερα χρόνια .Όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει και ως οι αυριανοί μελλοθάνατοι ,πιθανόν θα προτιμήσουμε να προσαρμόσουμε τα δεδομένα από το να προσαρμοστούμε σ’ αυτά.
Μασημένη ξανά και ξανά τροφή και κάποιος να σφυρίξει στα εξαθλιωμένα πλήθη πως τα  όποια ψίχουλα μνημονιακής εναλλακτικής εντός της μη εναλλακτικής, επιτρέπονται μόνο μετά το τέλος της ασφυκτικής ευρωπαϊκής επιτήρησης το 2047, και κάτω από ένα εκατομμύριο προϋποθέσεις ,ρήτρες, συμβόλαια, δεσμεύσεις και υπογραφές ,δηλαδή πρώτα ο Θεός της αγοράς , δηλαδή ποτέ.

Και για ποιό λόγο  ο εκκωφαντικός ντόρος στα κανάλια και τις εφημερίδες;

Καθημερινή πλύση εγκεφάλου μέχρι και το το τελευταίο τούβλο σ’ αυτή τη χώρα πεισθεί να τους σώσει (και εκ των υστέρων να βγει για να μας τα πρήξει στις εκπομπές) πολιτικά και επιχειρηματικά, ψηφιζοντάς τους στις επόμενες εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.