# #

14 Δεκ 2013

Στις 23 Ιανουαρίου οι εγγραφές για τον 11ο Olympus Marathon




   Στις 23 Ιανουαρίου,  θα ξεκινήσουν οι εγγραφές του 11ου Olympus Marathon, o οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουνίου 2014. Οι αιτήσεις συμμετοχής θα διαρκέσουν τρεις εβδομάδες. 

Πιο συγκεκριμένα από τις ..
23/1 έως 13/2 οι αθλητές θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής, οι οποίες θα εξετάζονται ως προς την ακρίβεια των αγώνων κριτηρίων που δηλώνονται. Παράλληλα θα δημοσιευτεί ο βαθμολογικός πίνακας κατάταξης των αιτήσεων.
Η διαδικασία πληρωμών θα ξεκινήσει στις 14/02 για τους 500 αθλητές με την υψηλότερη βαθμολογία, διαδικασία η οποία θα λήξει στις 14/3. Κενά ή και ακυρώσεις εγγεγραμμένων αθλητών που θα προκύψουν μετά τις 15/3 θα συμπληρώνονται από τους επιλαχόντες του βαθμολογικού πίνακα με απόλυτη προτεραιότητα.  
Το σύστημα επιλογής των αθλητών που θα συμμετάσχουν στον ΟΜ 2014 παραμένει αυτό που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά το 2010, το οποίο βασίζεται στη βαθμολόγηση των αγώνων αλλά και της προσπάθειας των αθλητών.  Συνοπτικά, οι βασικές αρχές του συστήματος επιλογής αθλητών του ΟΜ είναι οι εξής:
• Δηλώνονται από ένας έως έξι αγώνες ορεινού τρεξίματος οι οποίοι έχουν πραγματοποιηθεί στη διάρκεια των τριών τελευταίων ετών (για τον ΟΜ 2014 ισχύει το διάστημα από 01.01.2011 έως 31.12.2013).
• Οι βαθμοί που δίνει ο κάθε αγώνας  υπολογίζονται με βάση το μήκος και την υψομετρική ανάβασή του. Προσαυξάνονται επίσης από την επίδοση του αθλητή, την ηλικία και το φύλο του.
• Το ελάχιστο όριο βαθμών ανά αίτηση είναι οι 50 βαθμοί. Αιτήσεις με μικρότερο άθροισμα δεν θα λαμβάνονται υπόψη.
Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής θα γίνεται ηλεκτρονικά, από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης, στη διεύθυνση www.olympus-marathon.com. Οι κανονισμοί εγγραφών και οι κανονισμοί του αγώνα δημοσιεύονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα του αγώνα.

1 σχόλιο:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.