# #

12 Δεκ 2013

Ο μεγαλύτερος φιλελές που έβγαλε η χώρα .

Τη συνέχιση της απεργίας και μετά τις 13 Δεκεμβρίου αποφάσισαν τη Δευτέρα οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ στην Αττική. Αυτό παρέχει την δυνατότητα και τον χρόνο στον υπουργό υγείας , Άδωνη Γεωργιάδη , να πουλήσει κανένα βιβλίο στην τηλεόραση διότι χωρίς γιατρούς δεν υπάρχει υγεία άρα ούτε υπουργείο υγείας , άρα ούτε και υπουργός υγείας . Σε καθεστώς κινητικότητας τον βλέπω τον Άδωνη .

Η αλήθεια είναι ότι ο υπουργός υγείας , ως γνήσιο τέκνο της παρούσας κυβέρνησης , τα έκανε μπουρδέλο στον.. τομέα του αφού κατά γενική ομολογία αν σήμερα αρρωστήσεις οι πιθανότητες να την βγάλεις καθαρή είναι σημαντικά μειωμένες . Μάλιστα στα νοσοκομεία , μαζί με την εισαγωγή του ασθενή , προσφέρεται και ένα λόττο , ευγενική προσφορά του υπουργού , με το σκεπτικό ότι αν επιζήσεις μάλλον είσαι κωλόφαρδος οπότε το λόττο σου ταιριάζει .

Πάντως ο Άδωνης δεν είναι ο μόνος στην κυβέρνηση που έχει την τάση της μπουρδελοποίησης . Άξιοι ανταγωνιστές του τα βαριά χαρτιά της κυβέρνησης (μη χέσω) ο Στουρνάρας , ο Κυριάκος και ο Αρβανιτόπουλος οι οποίοι , μαζί με τον Άδωνη , μοιάζουν να παίρνουν μέρος σε ένα νοητό παιχνίδι για το ποιος θα μπαχαλέψει περισσότερο τη χώρα . 

Το έπαθλο , προφανώς , και αυτό νοητό . Η ικανοποίηση του μεγαλύτερου φιλελέ που έβγαλε ποτέ ο τόπος .


(Αν με ρωτήσεις πάντως θα σου πω ότι το βραβείο του μεγαλύτερου φιλελέ πρέπει να το μοιραστούν και οι τέσσερις . Κάτι σαν τις επιστημονικές ομάδες που κερδίζουν το βραβείο Nobel.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.