# #

16 Οκτ 2013

Προς την διεύθυνση της "Ελευθεροτυπίας"

Λοιπόν, αυτή η ανάρτηση είναι σύντομη και ξεκάθαρη.

Πριν αρκετά χρόνια ένας δημοσιογράφος της «Ελευθεροτυπίας» -δεν έχει νόημα να γράψουμε το όνομα του- παρουσιάστηκε στην ασφάλεια και υποτίθεται ανέφερε το όνομα του αρχηγού της 17 Νοέμβρη.
Και για να μην το κάνουμε πολύπλοκο το θέμα, λέμε εν συντομία ότι  ανέφερε το όνομα του στιχουργού του τραγουδιού που παραθέτουμε σε βίντεο.

Εγινε ένας ψιλοχαμός, τότε, δεν αποδείχτηκε τίποτα, και η «Ελευθεροτυπία» -παρουσιαζόμενη "αντιεξουσιαστική" εφημερίδα βρέθηκε σε δύσκολη θέση, αφού το αναγνωστικό κοινό που απευθυνόταν υποτίθεται ήταν ο κόσμος της  ευρύτερης αριστεράς.

Ηρθε και η προκήρυξη  της 17 Νοέμβρη στις 31-3-95 που έγραφε μεταξύ άλλων ότι... «Η "Ελευθεροτυπία" είναι η μόνη εφημερίδα όπου στα τελευταία χρόνια αποκαλύφθηκε με ντοκουμέντα ότι τρεις δημοσιογράφοι — εκ των οποίων οι δύο από τους σημαντικότερους συντάκτες της (να μην αναφέρουμε ονόματα, έτσι;— ήταν πράκτορες της ασφάλειας και υποχρεώθηκαν ν' αποχωρήσουν», οπότε βρισκόμενη σε αδιέξοδο η φυλλάδα έβαλε έναν παντεταρισμένο «αριστεριστή» τον Γ. Βότση να γράφει στο ίδιο έντυπο, γενικά κι αόριστα, ότι στον χώρο της δημοσιογραφίας υπάρχουν «"βαποράκια" της κατευθυνόμενης πληροφόρησης, "παπαγαλάκια" των κερδοσκόπων, τρωκτικά των μυστικών κονδυλίων».


Είναι μεγάλη συνέχεια τι έγινε μετά οπότε ας το προσπεράσουμε.

Επειδή όμως εδώ δεν μασάμε τα λόγια μας να 'ρθούμε στο σήμερα. Μάθαμε ότι τώρα την αρθρογραφία συγκεκριμένου προσώπου σ’ αυτή την εφημερίδα θα την επικαλεστεί ο Τ. Μιχαλόλιας,δικηγόρος και αδελφός του «φύρερ» της φασιστοσυμμορίας για να προσπαθήσει να δώσει πολιτική υπόσταση στο ναζιστικό μόρφωμα  και άλλοθι στις ενέργειες της φασιστικής συμμορίας.

Η διεύθυνση της «Ελευθεροτυπίας» καταλαβαίνει πόσο προκαλεί αν συνεχίσει με αυτή την στάση της να δίνει βήμα σε υπερασπιστές αυτής της εγκληματικής συμμορίας;   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.