# #

5 Αυγ 2013

Αντώνης Σαμαράς για ΦΠΑ: "Πάλι σας κοροιδέψαμε μ@λάκες".

Αντώνης Σαμαράς για ΦΠΑ:

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος, με τα αποτελέσματα της επικοινωνιακής πολιτικής της ΝΔ όσο αφορά τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από 23% σε 13%, εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Αντώνης Σαμαράς.

Ο Αντώνης και το επιτελείο του λοιπόν, μέσω σκληρών διαπραγματεύσεων με την τρόικα, κατόρθωσαν να προχωρήσουν στην πολυσυζητημένη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, η οποία θα εφαρμοστεί πιλοτικά το μήνα Αύγουστο. 

Η επιλογή του Αυγούστου, δεν ήταν τυχαία....

Ο Αντώνης γνωρίζει, πως ελάχιστες επιχειρήσεις θα προσάρμοζαν τις τιμές τους στο νέο ΦΠΑ, τον καλύτερο για αυτές μήνα του έτους. Είναι η ευκαιρία τους να ρεφάρουν. Να πληρώσουν τα χαράτσια. Τους δυσβάσταχτους φόρους. Είναι ο μήνας, όπου η ελληνική αγορά, χρειάζεται τη λιγότερη τόνωση. 

Ο Αντώνης προσπάθησε, αλλά οι Έλληνες δε συμμορφωθήκαμε. Δε λειτουργήσαμε υπεύθυνα, όπως μας προέτρεψε να κάνουμε το νέο τηλεοπτικό σποτάκι της νέας δημοκρατίας. 




Ο πιο επιτυχημένος Έλληνας ιδιοκτήτης πιτσαρίας στην Αμερική, που το όνομα του αρχίζει από "Α", φοράει γυαλιά και έχει μηδέν ένσημα, δήλωσε:

"Μου το έλεγαν, αλλά δεν το πίστευα. Τελικά είναι πιο εύκολο απ'ότι περίμενα. Είναι σαν να έχω ένα μαγικό ραβδί και να σας κάνω ο,τι θέλω".


Tyler Durden
 RAMNOUSIA 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.