# #

9 Μαΐ 2013

Ο υπουργός Παιδείας ζητάει από τους εκπαιδευτικούς «να βάλουν πλάτη», ώστε να συνεχιστεί το πισωκολλητό που πάει σύννεφο....



Οι εκπαιδευτικοί εξετάζουν αν θα απεργήσουν στη διάρκεια των πανελλαδικών εξετάσεων -αν και δεν πρόκειται να απεργήσουν-, η κυβέρνηση απειλεί με επιστράτευση για να «μην την πληρώσουν τα παιδιά» που θα δώσουν εξετάσεις για να καταντήσουν σκλάβοι που θα δουλεύουν -αν βρουν δουλειά- για 500 ευρώ ή θα ..
φύγουν μετανάστες. 

Ο υπουργός Παιδείας ζητάει από τους εκπαιδευτικούς «να βάλουν πλάτη», ώστε να συνεχιστεί το πισωκολλητό που πάει σύννεφο. 

Το θέμα της απεργίας των εκπαιδευτικών είναι πολύ πιασιάρικο -και προσφέρεται για ύμνους στα εργατικά δικαιώματα- αλλά θα αντισταθώ γιατί δεν είναι δυνατόν μετά από τρία χρόνια Μνημόνιο να κάνουμε τους ανήξερους και να προσποιούμαστε σε κάθε απεργία πως ανακαλύπτουμε την πυρίτιδα. 

Όλοι ξέρουμε πως η απάντηση στη βαρβαρότητα είναι μία: 
Γενική απεργία διαρκείας. 
Καθηγητές και μαθητές θα έπρεπε να κατέβουν μαζί στους δρόμους και να ζητήσουν να κατέβουμε όλοι. 

 Όλα τα άλλα είναι για ανόητους και ραγιάδες.

πηγη

2 σχόλια:

  1. Άρα, να μη δώσουν τα παιδιά εξετάσεις αφού θα δουλεύουν για 500 €. Να τα παρατήσουν όλα και να γίνουν επαγγελματίες απεργοί. Είσαι άρρωστος, φίλε. Σίγουρα, εκπαιδευτικός είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποφασίζομεν και διατάσσομεν ο Αρβανιτόπουλος.
    Και από υποκρισία για το καλό των παιδιών (για τις εξετάσεις) μεγάλη περίσσεια.
    Από τη μιά μιλά μόνον για το 2ωρο (λες και το 2ωρο είναι το θέμα), αποκρύπτοντας τα πλέον σοβαρά για τους καθηγητές (τις μετακινήσεις στου διαβόλου τη μάνα), και από την άλλη κόπτεται για το καλό του δημόσιου σχολείου.
    Και το θέμα το έθεσε τώρα, λίγο πρι τις εξετάσεις ο "πονηρός". Τόσους μήνες τί έκανε;
    Ή αν το άφηνε για το φθινόπωρο, τί θα γινόταν δηλαδή; Θα χανόταν ο κόσμος;
    Αλλά από τους υποτελείς τί να περιμένει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.