# #

19 Νοε 2012

Έπιασαν τον Α. Ρουπακιώτη να κάνει αντικυβερνητικά graffiti


Η πασίγνωστη υπογραφή-που-δεν-είναι-υπογραφή, το σύμβολο δηλαδή του αντι-μνημονιακού αγώνα της ΔΗΜΑΡ, ζωγραφισμένο από τον Αντώνη Ρουπακιώτη, στον τοίχο. (Digital Artwork by soulxpose & lefkasboyΗ πασίγνωστη υπογραφή-που-δεν-είναι-υπογραφή, το σύμβολο δηλαδή του αντι-μνημονιακού αγώνα της ΔΗΜΑΡ, ζωγραφισμένο από τον Αντώνη Ρουπακιώτη, στον τοίχο. (Digital Artwork by soulxpose & lefkasboy
Με ένα spray στο χέρι, την ώρα που ζωγράφιζε σε τοίχο την θρυλική πλέον «κατσαρή» υπογραφή του, που συμβολίζει την αντίσταση στην Τρόικα, συνέλαβαν χθές το βράδυ στα Εξάρχεια, τον υπουργό Δικαιοσύνης

Διπλή ζωή φαίνεται πως ζούσε, άγνωστο για πόσο καιρό, ο Αντώνης Ρουπακιώτης, αφού όπως φαίνεται, εκτός από..
υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά, ήταν ταυτόχρονα και στρατευμένος καλλιτέχνης της αμφισβήτησης.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, όταν τα βράδυα έφευγε από το υπουργείο, έβγαζε το υπουργικό κοστούμι που τόσο πολύ περιόριζε την προσωπικότητά του και φορούσε τα ρούχα του «γκραφιτά». Στόχος του, να διαδώσει παντού, το σύμβολο του αγώνα κατά του Μνημονίου, που εκείνος λανσάρησε: Την κατσαρή γραμμή που έβαλε δήθεν σαν υπογραφή, κάτω από το πολυνομοσχέδιο.
Μάλιστα ο αντικυβερνητικός υπουργός, έφθασε στο σημείο να κουρευτεί, θυσιάζοντας την χαρακτηριστικά φουντωτή κώμμωσή του, προκειμένου να περνάει απαρατήρητος και να μην τον αναγνωρίζουν οι περίοικοι και οι περαστικοί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τη σύλληψή του, ο Αντώνης Ρουπακιώτης, δέχθηκε την επίσκεψη του Φώτη Κουβέλη, ο οποίος προσπάθησε να τον πείσει ότι αυτό που κάνει δεν είναι καθόλου σωστό και του ζήτησε να το σταματήσει.
Όπως όλα δείχνουν, ο κ Ρουπακιώτης, τελικά πείστηκε από τον αρχηγό της ΔΗΜΑΡ και υποσχέθηκε να μην ξανακουρευτεί, αλλά να αφήσει πάλι τα μαλλιά του να μεγαλώσουν.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.