# #

20 Νοε 2012

Τί είναι επιτέλους ο ΣΥΡΙΖΑ : ευρωλάγνος ή δραχμολάγνος;



Οντως, η ηγεσία του ΚΚΕ κάνει ό,τι μπορεί για να ενισχύει την τρικολόρ.


Η λογική του "να εξαθλιωθούν οι πολλοί τόσο πολύ, ώστε ν΄ αναγκαστούν έρθουν σ΄εμάς" δεν είναι καινούργια.

Αυτήν ακολουθεί και η περί της Παπαρρήγα νομενκλατούρα του Περισσού.
Η πολιτική τακτική και στόχευση της ηγετικής ομάδας αδικεί καταφανώς χιλιάδες μέλη και στελέχη του ΚΚΕ ανά τη χώρα, που...
έχουν δώσει πολλούς αγώνες.

Για το λόγο αυτόν και τον Ιούνη πολλοί εγκατέλειψαν (τουλάχιστον εκλογικά) το ΚΚΕ και συνεχίζουν κι άλλοι.

Οχι, γιατί είναι πεπεισμένοι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τους εκφράζει, αλλά γιατί ενισχόντας τις πιο ριζοσπαστικές δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί οι αγωνιστές επιθυμούν να γείρουν την πλάστιγγα υπέρ της ριζοσπαστικοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμη γιατί (απολύτως ορθά) βλέπουν ότι κατεδαφίζεται η κοινωνία και χρειάζονται άμεσα μέτρα ανάσχεσης της κατάστασης. Σήμερα, τώρα, χθές.

Η περί την Αλέκα ηγεσία έχει θορυβηθεί πολύ από την κατάσταση αυτή (φεύγει η "πιστή πελατεία") και κάνει τη μια "πατάτα" μετά την άλλη.

Δεν μπορούν να απαντήσουν για το τί είναι επιτέλους ο ΣΥΡΙΖΑ: ευρωλάγνος ή δραχμολάγνος;

Κι έτσι η εν λόγω ηγεσία περιέρχεται σε κατάσταση πολιτικής φαιδρότητας, προσβάλλοντας τη μακρά αγωνιστική παράδοση του ΚΚΕ.

Και το θέμα είναι το πώς στελέχη σαν τον Μπογιόπουλο λ.χ. (αναμφισβήτητα ευφυής) αποδέχονται να υποστηρίζουν τα όσα (οππορτουνιστικά, σεχταριστικά, "περίεργα" κλπ.)η περί την Αλέκα ηγετική ομάδα "ξεφουρνίζει" κάθε τόσο.

Σχόλιο αναγνώστη

2 σχόλια:

  1. Τοσες μανιαδατικες μπουρδες και τις ΄βαζεις΄ και αναρτηση.... σιγα ρε 'αλεπου' δεν τοστελνες στο σταθη να το κανει αθραρα ... κριμα αλεπουδιτσα.... κριμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ!ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ -ΚΑΙ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ!- ΑΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ!ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ!ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ!ΚΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.