# #

20 Νοε 2012

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Φέρτε στην Βουλή τις λίστες Λαγκάρντ και Χριστοφοράκου


Ανεξάρτητοι Έλληνες: Φέρτε στην Βουλή τις λίστες Λαγκάρντ και Χριστοφοράκου

Να φέρει στην Βουλή την περιβόητα λίστα Λαγκάρντ, καθώς επίσης και τη λίστα Χριστοφοράκου ζητούν από την κυβέρνηση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, τονίζοντας ότι αυτές οι λίστες καταδυναστεύουν το πολιτικό σύστημα. 

Κατά τη διάρκεια επερώτησης της Δημοκρατικής Αριστεράς για την πάταξη της φοροδιαφυγής, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Μαρκόπουλος υπογράμμισε ότι πρέπει να γνωρίζουμε τι θα εισπράξει η χώρα μας από την περίφημη συμφωνία με τις... ελβετικές αρχές.

«Δεν είναι μόνο ζήτημα κοινωνικής δικαιοσύνης», τόνισε ο κ. Μαρκόπουλος «αλλά είναι ζήτημα απελευθέρωσης των δεσμών σε ένα πολιτικό σύστημα το οποίο προσπαθεί να βρει το βηματισμό του. Διαφορετικά ούτε την αποτυχία της μεταπολίτευσης μπορούμε να σβήσουμε, ούτε να χαράξουμε ένα καινούργιο οδικό χάρτη για την οικονομία, την κοινωνία , τη δικαιοσύνη και κυρίως τη διάσωση της χώρας».

sofokleousin.gr

από δω

1 σχόλιο:

  1. Μια απορία. Τα κεφάλαια αυτών που προστατεύονται από τον ελβετικό νόμο, έφθασαν εκεί με δύο τρόπους: Με «βαλίτσες» ή με τραπεζικά εμβάσματα. Στην γενική χαλάρωση της τελευταίας τουλάχιστον δεκαετίας, κανένας δεν ενδιαφερόταν να καλυφθεί. Άρα πιθανολογεί κανείς, εύλογα, ότι τα ίχνη των περισσότερων κατατεθειμένων κεφαλαίων είναι ορατά και καταγεγραμμένα. Ποιος, λοιπόν, είναι ο λόγος που δεν αξιοποιείται η άρση του ελληνικού τραπεζικού απορρήτου αλλά πρέπει να «ανατρέχουμε» σε λίστες και «λισταρχους»για να εντοπίσομε τους λήσταρχους?

    Ουαί δε υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί…

    Δική μας είναι η ευθύνη για τις αναίσχυντες πράξεις των χρυσοκάνθαρων ζωυφίων…

    http://my-pillow-book.blogspot.gr/2012/08/put-blame-to-us.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.