# #

20 Νοε 2012

ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΩΣΕΩΝ!!!!!!!!!!!!


Επιστήμονες έκαναν έρευνες και ανακάλυψαν, ότι το κρεμμύδι, όταν καθαρίσουμε την εξωτερική στοιβάδα από τις φλούδες του, γίνεται πόλος έλξης, για κάθε είδους μικρόβιο, αλλά και για τον υιό της γρίπης. 

Σε πειράματα, καθάρισαν ένα ή δύο κρεμμύδια, τα τοποθέτησαν σε χώρο με ασθενείς του υιού της γρίπης και την επόμενη, έκαναν μικροβιολογικές εξετάσεις στο μαυρισμένο κρεμμύδι & ανακάλυψαν, πως είχε τον υιό της γρίπης !!!....


Και δεν είχε κολλήσει ένας υγιής οργανισμός. Δηλαδή, την ώρα, που θέλει να μετοικήσει ο υιός σε άλλο σώμα ξενιστή (δηλαδή, σε ένα υγιές άτομο), τοv έλκει το κρεμμύδι και πηγαίνει σ' αυτό. Αν κάποιος, από τους ανθρώπους, που μένουμε μαζί, ή τους ανθρώπους, που συναναστρεφόμαστε (στην εργασία μας),  έχει γρίπη, καθαρίζουμε το εξωτερικό, μόνο, από ένα ή δύο κρεμμύδια και τα τοποθετούμε στον χώρο. Την άλλη μέρα, το κρεμμύδι θα έχει απορροφήσει τον υιό της γρίπης ή το μικρόβιο, θα έχει μαυρίσει και θα έχει σώσει εμάς!!!  

Μια κυρία έπαθε πνευμονία, της το είπαν και, μη έχοντας κάτι να χάσει, το δοκίμασε: καθάρισε ένα κρεμμύδι, έκοψε τις δύο άκρες , το πιρούνιασε και το έβαλε στο κομοδίνο, δίπλα της, όλο το βράδυ. Την άλλη μέρα αισθανόταν περίφημα, σε αντίθεση με το.... κρεμμύδι, που είχε τα μαύρα του χάλια !!!


Πιστεύω ότι το σκόρδο είναι αποτελεσματικό.

Όταν πριν μερικά χρόνια στην Αφρική, έτρωγα σκόρδο καθημερινά, και το τοποθετούσα επίσης σ' ένα πιάτο δίπλα στο κρεβάτι μου, ούτε ελονοσία έπαθα ούτε δάγκωμα από κουνούπι είχα.

Επίσης το Cayenne και η πιπερόριζα συμπληρώνουν την αποτελεσματικότητα. Καμία κατανάλωση ζωικού προϊόντος ή ζάχαρης με οποιοδήποτε τρόπο!!

Το 1919 όταν η γρίπη σκότωσε 40 εκατομμύριο ανθρώπους, υπήρξε ένας γιατρός που επισκέφτηκε πολλούς αγρότες για να δει εάν θα μπορούσε να τους βοηθήσει να καταπολεμήσουν τη γρίπη.

Πολλοί απ' τους αγρότες με τις οικογένειές τους είχαν ασθενήσει και πολλοί είχαν πεθάνει. Ο γιατρός ήρθε σ' έναν αγρότη και με έκπληξη διαπίστωσε ότι όλοι ήσαν πολύ υγιείς.

Όταν ο γιατρός ρώτησε τι διαφορετικό έκανε αγρότης, η σύζυγός του απάντησε ότι είχε τοποθετήσει από ένα ακαθάριστο κρεμμύδι σ' ένα πιάτο στα δωμάτια του σπιτιού.

Ο γιατρός ρώτησε εάν μπορούσε να το δει και ζήτησε εάν θα μπορούσε να έχει ένα απ' τα κρεμμύδια για να το βάλει στο μικροσκόπιο.

Του έδωσαν ένα κι όταν το έβαλε στο μικροσκόπιο, βρήκε τον ιό της γρίπης στο κρεμμύδι.

Απορρόφησε προφανώς τα βακτηρίδια, κρατώντας έτσι την οικογένεια υγιή.

Επίσης, άκουσα αυτή την ιστορία απ' τον κομμωτή μου, A.Z. Είπε  ότι αρκετά χρόνια πριν πολλοί απ' τους υπαλλήλους του αρρώσταιναν με τη γρίπη καθώς και πολλοί απ' τους πελάτες του. Την επόμενη χρονιά τοποθέτησε διάφορα κύπελλα με ακαθάριστα κρεμμύδια γύρω στο κατάστημά του. Και τι έκπληξη κανένας απ' το προσωπικό του δεν αρρώστησε. Ναι, πρέπει να λειτουργεί. (Και όχι, αυτός δεν ανήκει σε επιχείρηση κρεμμυδιών. )


Το συμπέρασμα της ιστορίας είναι ότι αγοράζετε μερικά κρεμμύδια και τα τοποθετείτε ακαθάριστα μέσα σε κύπελλα σε διάφορα σημεία μέσα στο σπίτι σας. Εάν εργάζεστε σ' ένα γραφείο, τοποθετείστε ένα ή δύο μέσα στο γραφείο σας ή κάτω απ' το γραφείο σας ή ακόμα και κάπου ψηλά. Δοκιμάστε το και δείτε τι συμβαίνει. Το κάναμε πέρυσι και δεν αρρωστήσαμε ποτέ με γρίπη.
Εάν αυτό βοηθήσει εσάς και τους αγαπημένους σας απ' το να αρρωστήσετε, είναι το καλύτερο.
Κι αν πάρετε τη γρίπη θα είναι μια ήπια περίπτωση. Τι έχετε να χάσετε;

Παρά μόνο μερικά δίχτυα κρεμμύδια....

2 σχόλια:

  1. Το σκόρδο είναι αποτελεσματικότερο. Χώρια που διώχνει και τα κακά πνεύματα, τα κακά μάτια, τις βασκανίες και τους πάσης φύσεως φθονερούς οφθαλμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το χρεισιμοποιουμε μονο οταν ερθει καποιος ιος η συνεχεια?
    καθε ποτε αλαζουμε το κρεμμυδι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.