# #

28 Σεπ 2012

Η ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ-ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ…!!(Μια διαφορετική άποψη)




 Αν ανατρέξουμε αρκετά χρόνια πίσω, και στα εσωτερικά της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, θα δούμε ότι:







Ο λαλίστατος και Νεομεγαλοεκδότης ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, από την μία γόνος Βουλευτή και τ. Υπουργού της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, από την άλλη από πολύ νωρίς στα εσωκομματικά της παράταξης έτσι ώστε να γνωρίζει πολλά, φανατικός φίλος και υποστηριχτής του ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

Ο πρόεδρος της βουλής και βουλευτής ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ, και αυτός «χωμένος» από νωρίς στο βαθειά του κόμματος, σίγουρα γνωρίζει πολλά, αλλά και φανατικός φίλος του... ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΊΪΚΟΥ.

 «Να απαλλαγούμε από τους ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ που διακυβεύουν την χώρα» είχε ομολογήσει ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ όταν εκλέχτηκε Πρωθυπουργός της Ελλάδας  το 2004, και συνέτρωγε με τους πολιτικούς του φίλους στου ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗ, εννοώντας προφανώς του κολλητούς του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ, τους ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ κλπ.

Μην ξεχνάμε ότι σε μία συγκέντρωση του ΣΕΒ, η Ντόρα είχε ομολογήσει ότι «εκπροσωπεί το 90% του Ελληνικού ΑΕΠ» , δηλώνοντας εμμέσως ότι ελέγχει όχι μόνο το ντόπιο αλλά  και Ελληνοφιλογερμανικό  οικονομικό κατεστημένο.

Αν δεχθούμε σήμερα ότι το μείζων θέμα της χώρας είναι η ανακατανομή του δημόσιου πλούτου και η εκμετάλλευση του με πολύ χαμηλό εργατικό κόστος, εύκολα βγάζουμε τα συμπεράσματα ότι η μάχη που δίνεται είναι η επικράτηση των φατριών για την διαχείριση.

Από την μία το σκληρό ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟ  σύναμμα με το ΠΑΣΟΚΙΚΟ σύστημα, βάλει αδυσώπητα στο σκληρό και αδίστακτο σύστημα του ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΪΚΟΥ.
  
Αν δεχθούμε ότι ο ΣΑΜΑΡΑΣ για ότι κάνει έχει λάβει την «έγκριση» του «φίλου του»  ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ για να «καθαρίσει»  το πολιτικό τοπίο, ο πρώτος και βασικός αντίπαλος  με τον οποίο θα πρέπει να τελειώνει και να απαλλαχτεί το πολιτικό τοπίο της Ελλάδας είναι το ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΪΚΟ, εξ, ού και η ιστορία με τον ΙΣΙΔΩΡΟ ΚΟΥΒΕΛΟ..!!!

Περιμένετε και θα δείτε πολλά, στη μάχη της Ελληνικής μαφίας  για την διεκδίκηση της διαχείρισης της χώρας  για τα επόμενα 50 χρόνια πάνω στις πλάτες του Ελληνικού λαού έχει να γίνει χαμός..!!!

Περίπου 45 τρις ευρώ είναι η προίκα …ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ…!!!

Μην απατάστε από το αγγελικό πρόσωπο του ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ και από τις ψευδοφωνές του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ.

Ο ΤΡΑΓΚΑΣ έτσι φώναζε και το 1989-93 όταν ο ΚΟΣΚΩΤΑΣ προσπάθησε να «μπει» στην Ελληνική οικονομική δυναστεία και ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ επιχείρησε να ξεπουλήσει την χώρα και τον «έριξε» μετά από εντολή του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ο  ΣΑΜΑΡΑΣ…!!!

Ο  ΣΑΜΑΡΑΣ ανέλαβε τον «δύσκολο» ρόλο του εκκαθαριστή;

Θα δούμε…!!!
Το θέμα είναι να μην πατάνε πάνω στις πλάτες μας, το ότι δεν μας υπολογίζουν είναι γεγονός, αλλά και εμείς….ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ….!!!

1 σχόλιο:

  1. Ίσως όλη αυτή η υπόθεση να έχει μικρότερη αξία απ’ όση πιθανολογείται και να αποδειχθεί άνθρακας ο «θησαυρός» και δημοσιογραφικά σκώμματα, οι καταγγελλόμενες πράξεις ή παραλήψεις που αποδίδονται στον Πρόεδρο της Βουλής των 300 Αχρησίμευτων. Ούτε εγώ ούτε οι φίλοι μου είμαστε πεπεισμένοι ότι η ουρά του συστήματος, φερόμενος ως ιδιοκτήτης της «πραγματικής» εφημερίδας και του «πραγματικού» ραδιοφωνικού σταθμού, έβγαλε στον αέρα την «είδηση» επειδή αυτό του επιτάσσει, αυτή την ώρα, η δημοσιογραφική του συνείδηση κι όχι, ίσως, οι αφανείς χρηματοδότες του.

    http://my-pillow-book.blogspot.gr/2012/09/look-out-scum.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.