# #

27 Σεπ 2012

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ.Η Ζαρούλια,σύζυγος Μιχαλολιάκου,κάνει ερώτηση υπέρ επιχειρηματιών!









ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ
ΙΕ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΣΥΝΟΔΟΣ Α΄
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ  ΚΑ΄
Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Αθήνα, σήμερα στις 6 Σεπτεμβρίου 2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 09.38΄ συνήλθε στην Αίθουσα των συνεδριάσεων του Βουλευτηρίου η Βουλή σε ολομέλεια για να συνεδριάσει υπό την προεδρία του Δ’ Αντιπροέδρου αυτής κ. ΙΩΑΝΝΗ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Ιωάννης Δραγασάκης): Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, αρχίζει η συνεδρίαση.
Παρακαλείται ο κύριος Γραμματέας να ανακοινώσει τις αναφορές προς το Σώμα.
(Ανακοινώνονται προς το Σώμα από την κ. Ραχήλ Μακρή, Βουλευτή Κοζάνης, τα ακόλουθα:

Α. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΝΑΦΟΡΩΝ (22 Αναφορές)

12) Η Βουλευτής Β΄ Αθηνών κ. ΕΛΕΝΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ κατέθεσε αναφορά με την οποία  η ΄Ενωση Επιχειρηματιών Σταθμών Αυτοκινήτων Νομού Αττικής εκφράζει την αντίθεσή της στη λειτουργία παράνομου πάρκινγκ στο Δήμο Νέας Ιωνίας και αιτείται την εξεύρεση βιώσιμης λύσης για τη χρηματοδότηση.. σχετικού προγράμματος.


Υπηρέτης πολλών αφεντάδων.

Για άλλη μια φορά,η Χρυσή Αυγή,παίρνει το μέρος επιχειρηματικών συμφερόντων. 
Και μάλιστα τα υπερασπίζεται,στα πλαίσια του κοινοβουλευτικου ελέγχου. Έχουν λυθεί όλα τα θέματα της ελληνικής κοινωνίας και οι φασίστες ασχολουνται με τον Παστίτσιο στο Φέισμπουκ και τα προβλήματα και την χρηματοδότηση,της ΄Ενωσης Επιχειρηματιών Σταθμών Αυτοκινήτων Νομού Αττικής.

Για την ιστορία ο ιδιώτης επιχειρηματίας,είδε ότι το πάρκινγκ,λόγω κρίσης δεν έχει δουλειά και τα έβαλε με τον Δήμο Νέας Ιωνίας που διαθέτει έναν δωρεάν χώρο για τους δημότες. Έφτασε ο ιδιώτης,μέχρι τον Συνήγορο Της Επιχείρησης (ναι,έχουμε και απ'αυτό τώρα) και διαμαρτυρήθηκε για αθέμιτο ανταγωνισμό επειδή ο Δήμος δεν χρεώνει τους δημότες!!

Σκεφτείτε δηλαδή,να πάει αύριο ένα super market,να διαμαρτυρηθεί για τα κοινωνικά παντοπωλεία του Δήμου ή τα ταξί για την δωρεάν δημοτική συγκοινωνία. Ας σκεφτούμε επίσης το ενδεχόμενο,στο κοντινό μέλλον,οι εταιρείες εμφιαλωμένων νερών,να κυνηγήσουν την Ευδαπ,γιατί δίνει φτηνό νεράκι απ τις βρύσες των σπιτιών μας.

Αυτό δεν είναι βέβαια και πολύ σίγουρο να συμβεί. Το μόνο σίγουρο είναι όμως,ότι αν συμβεί,η Κα Ζαρούλια,ο κος Μιχαλολιάκος και η Χρυσή Αυγή,θα τους συμπαρασταθούν,συν γυναιξί και τέκνοις!

Η κα Ζαρούλια έβγαλε απόφαση.

Έχει ενδιαφέρον οτι η κα Ζαρούλια,χαρακτηρίζει το πάρκινγκ "παράνομο",ενώ η υπόθεση εκκρεμεί στα δικαστήρια. "Νέα ήθη" εισάγουν οι Χρυσαυγίτες,σε όλα τα επίπεδα...

Είναι ενδεικτικό ότι στο υπόμνημά του προς την πταισματοδίκη Αθηνών ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, Κώστας Μανιάτης,σημειώνει πως ο Δήμος δεν ασκούσε επιχείρηση πάρκινγκ, καθώς το συγκεκριμένο δημοτικό χώρο που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Νέας Ιωνίας, τον είχε αφήσει σε κοινή χρήση, χωρίς να παίρνει χρήματα. (Δηλαδή δωρεάν,άρα έγκλημα καθοσιόσεως για τους νεοφιλελεύθερους και τους υπηρέτες τους),

Επίσης,πρόκειται για έναν χώρο και το οποίο η μια πλευρά τον θεωρεί πάρκινγκ, η δε Νομική Υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής δεν το θεωρεί, ενώ η πολεδομία Βορείου Τομέα γνωματεύει ότι δεν χρειάζεται περίφραξη επειδή η παρεχόμενη υπηρεσία είναι δωρεάν!

Άρα,με απλά λόγια,δεν ασκείται επιχείρηση εκμετάλλευσης σταθμού αυτοκινήτων στον επίμαχο χώρο από το Δήμο Νέας Ιωνίας και εφαρμόζονται πλήρως οι διατάξεις της πολεοδομικής νομοθεσίας που ορίζουν τα σχετικά με την επιβολή κυρώσεων για παράνομη στάθμευση γηπέδου. Οι διατάξεις αυτές εφαρμόζονται με ευθύνη της πολεοδομικής υπηρεσίας,η οποία δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα,καθώς όλα είναι σύννομα.
                  
Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Ενότητα για την Νέα Ιωνία.

 Η δημοτική παράταξη Ενότητα για τη Νέα Ιωνία,η οποία έχει αναλάβει την δημοτική αρχή, έβγαλε ανακοίνωση για το θέμα,όπου σε ένα χαρακτηριστικό της απόσπασμα,διαβάζουμε:

"Πληροφορούμε τους κ Χρυσαυγίτες ότι η Νέα Ιωνία έχει σοβαρότατα κοινωνικά προβλήματα και ότι ο Δήμος προσπαθεί στο μέτρο των δυνάμεών του να τα επιλύσει. Να τους πληροφορήσουμε ότι λειτουργεί κοινωνικό παντοπωλείο σε σταθερή βάση για 1.200 συμπολίτες μας. Ο Δήμος λειτουργεί παιδικούς σταθμούς, κατασκήνωση, δημοτική συγκοινωνία δωρεάν στην δύσκολη αυτή εποχή. Και μέλημά του είναι η διατήρηση αυτών των λίγων -σε σχέση με τις ανάγκες του Ιωνιώτικου λαού- παροχών.

 Η Χρυσή Αυγή λοιπόν στη Νέα Ιωνία έδειξε ποιον πραγματικά υπερασπίζεται, διάλεξε να κάνει επερώτηση στη Βουλή για να υπερασπίσει την κερδοφορία της επιχείρησης του κ Καυκαλέτου. Δικαίωμά της. Πάντως, εάν κάποια στιγμή οι οδηγοί της πόλης στην είσοδο του ΟΤ 150 βρούνε καμιά κόκκινη κορδέλα και αρχίσουν να βλαστημάνε, ψάχνοντας στα τετράγωνα γύρω γύρω για στάθμευση δύο λύσεις έχουν: Ή να πάνε στην οδό Αλατσάτων και να πληρώσουν στον κ. Καυκαλέτο, ή να ζητήσουν εξηγήσεις από τη Χρυσή Αυγή. Μόνο στον Δήμο να μην διαμαρτυρηθούνε.

 Η επιχείρηση του κ. Καυκαλέτου, την προστασία της οποίας ανέλαβε η Χρυσή Αυγή, με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών, λειτουργεί χωρίς εγκεκριμένη άδεια -έχει ανασταλεί η άδεια λειτουργίας της για σωρεία παραβάσεων, όπως ότι δεν ηλεκτροδοτείται από τη ΔΕΗ, αλλά από γεννήτρια, για έλλειψη άδειας από την Πυροσβεστική, για μη νόμιμη άδεια λειτουργίας των ανελκυστήρων της.

 Το γεγονός ότι μια επιχείρηση με τέτοιες παραβάσεις εγκαλεί τον Δήμο και βρίσκει σύμμαχο τη Χρυσή Αυγή αφήνεται στην κρίση των πολιτών της Νέας Ιωνίας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.