# #

27 Σεπ 2012

Γιατι χαίρονται οι αστυνομικοί και χαμογελάν,πατέρα;





Χαίρονται,γιατί μόλις έχουν τσακίσει την πορεία των εργαζομένων,των ανέργων,των συνταξιούχων,που θα μπορουσαν να είναι αδέλφια,μάνες,πατεράδες ή και τα παιδιά τους ακόμη.

Χαίρονται,γιατι αυτοι ανήκουν στην ...

χαιδεμένη τάξη των ειδικών μισθολογίων και μάλιστα τα ΜΑΤ παίρνουν έξτρα επίδομα.

Χαίρονται,γιατί το κόμμα τους,η Χρυσή Αυγή,είναι στην Βουλή.

Χαίρονται,γιατι έχουν καταφέρει να περάσουν στα ΜΜΕ τον μύθο του ¨φτωχού αστυφύλακα",όταν το Υπουργείο Οικονομικών τοποθετει τον μέσο μισθο της Ελ.Αστ. στα 30000 τον χρόνο.

Χαίρονται,οι έλληνες δημόσιοι αστυνομικοί υπάλληλοι,γιατί νομίζουν ότι δείχνουν την υπεροχή τους,τρομάρα τους, στην υπόλοιπη ελληνική κοινωνία.

Όταν όμως η κοινωνία,τους γυρίσει την πλάτη,θα βγούν οι συνδικαλιστές δημόσιοι υπάλληλοι και θα μιλήσουν για την " απαξίωση του έλληνα αστυνομικού."

Την οποία μόνοι τους κατάφεραν.


πηγη

4 σχόλια:

  1. Εδώ που τα λέμε οι Έλληνες διαδηλωτές είναι λίγο χέστηδες, μόλις πέσει ένα δακρυγόνο γίνονται Λούηδες. Είδατε στην Ισπανία συγκρούσεις με την Αστυνομία, ακόμα και πλαστικές σφαίρες ρίξανε αλλά η διαδήλωση ήτανε μεγαλειώδης. Εδώ ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε βιαστικά (σχεδόν τρέχοντας) μπροστά από τη Βουλή και μετά όπου φύγει φύγει. Γι' αυτό δεν γίνεται τίποτε στην Ελλάδα και περνούνε όλα τα μέτρα. Άσε που με την 24ωρη απεργία τους κάνανε τα μούτρα κρέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με 24ωρες απεργίες και με βόλτες - παρελάσεις μπροστά από τη Βουλή δεν γίνεται τίποτα. Χρειάζεται διαρκής απεργία και καταλήψεις των δημοσίων υπηρεσιών και ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ κινητοποιήσεις για να γίνει κάτι. Και ποιός θα τα κάνει αυτά το ΚΚΕ ή ο ΣΥΡΙΖΑ που σαν αξιωματική αντιπολίτευση έγινε καθεστωτικός; Είδατε περιφρούρηση και ο ΣΥΡΙΖΑ; Τύφλα να έχει το ΚΚΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ακομα δεν το εχει καταλαβει κανεισ το παιχνιδι!!!!!!!οποσ λεει ο απο πανω καταληψεισ,αλα οχι στισ δημοσιεσ υπερεσιεσ!!!!!στα μμε θελει καταληψη!!!!!!!!!!σκεψου αν προβαλεισ μια μερα ενημεροτικο υλικο απο αυτα που εχουνε κρυμενα κ δεν τολμουν να δειξουν στον κοσμο,τι μπορει να επιφερει!!!!!!!!πρεπει να μαθει ο κοσμοσ την αλιθεια γιατι κοιματε!!!!!!εινε μια καλη αρχη προσ τον δρομο τισ ελευθεριασ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.