# #

22 Ιουν 2012

Δείτε πώς τρομοκράτησαν τους Έλληνες για τις εκλογές! Διαβάστε το όλοι!


Ο κόσμος φοβήθηκε. 

Τον τρομοκράτησαν…

Έβαλαν δίλημμα ευρώ ή δραχμή.. 

Είδαν ότι ο κόσμος «δεν μάσησε» αφού αυτό το έχουν ακούσει πολλές φορές.

Κι όμως!

Καλλιέργησαν τέτοιο κλίμα, αρχικά με τα φάρμακα, έπειτα με το εμπάργκο στις εξαγωγές προς την Ελλάδα, αφού οι εταιρίες ασφάλειας πιστώσεων πάγωσαν τα πάντα στη χώρα μας και μετά με την παρακράτηση του 1 δις από τη δόση του Μαίου, που όπως μας έλεγαν θα πήγαινε για μισθούς και συντάξεις.

Είχε ειπωθεί εδώ και καιρό: 

Θα βάλουν λυτούς και δεμένους να πουν ότι η κατάσταση θα γίνει χαοτική στην Ελλάδα, αν ο κόσμος δεν ψηφίσει «όπως πρέπει». Δυστυχώς, ο κόσμος δεν μαθαίνει την αλήθεια έγκαιρα, αφού φροντίζουν να τον απειλούν και να τον τρομοκρατούν.

Σήμερα το Eurogroup αποφασίζει να μας «ξεπαγώσει» το 1 δις, που φερέφωνα της διαπλοκής φώναζαν ότι χωρίς αυτό το ποσό κινδυνεύουν μισθοί και συντάξεις! 

Τελικά, αυτό το 1 δις δεν πάει ούτε για μισθούς ούτε για συντάξεις ούτε για να καλύψει κάποια ανάγκη των Ελλήνων πολιτών! 

Πάει για την πρώτη δόση της Ελλάδας στον μόνιμο μηχανισμό στήριξης ESM ύψους 900 εκατ. ευρώ. 

Πριν λίγους μήνες μας έλεγαν ότι η Ελλάδα έχει εξαιρεθεί από το να καταβάλει δόση για αυτό τον μηχανισμό, αφού είναι μια χρεοκοπημένη χώρα και λαμβάνει οικονομική βοήθεια… 

Έλεγαν και τότε ψέμματα! 

Δεν είναι όλο το ποσό που πρέπει να καταβάλουμε…

 Είναι η μια δόση… Συνολικά είναι 2 δις.

 Έπειτα, μεγάλες εταιρίες από Γαλλία και Γερμανία έβαλαν εμπάργκο στις ασφάλειες πιστώσεων στις εξαγωγές προς την Ελλάδα, με την αιτιολογία ότι δεν είναι φερέγγυα χώρα… 

Τρεις μέρες μετά τις εκλογές έγινε άρση του εμπάργκο, αφού βρέθηκε μια κοινοτική οδηγία που δημοσιεύτηκε την 21η Απριλίου, στην οποία αναφερόταν ότι δεν μπορεί να γίνει τέτοιο εμπάργκο στην Ελλάδα, αφού πρόκειται για μια χώρα που λαμβάνει ευρωπαϊκή οικονομική βοήθεια.

Αν συνδυάσουμε το γεγονός ότι φρόντισαν να δώσουν παράταση στην είσπραξη των φόρων, στις φορολογικές δηλώσεις κτλ. άφησαν τα έσοδα στο έλεος του θεού, τότε καταλαβαίνει κανείς, ότι ήθελαν να απειλήσουν τον κόσμο ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ότι θα επέλθει στάση πληρωμών.
Δεν θα έχουμε φάρμακα, καύσιμα, ρεύμα και βασικά είδη ανάγκης ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι.

Απλά, ντροπή τους!

olympia.gr 

από δω

2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ τρομοκρατησαν ΚΑΝΕΝΑΝ, ολοι επηγαν συνειδητα και εψηφισαν. Ειναι κοπροσκυλα του καθε σα[χλα]μαρα.
    Μονον αυτοι που απειχαν των εκλογων εχουν Ελληνικη συνειδηση, εφ'οσον δεν υπαρχει ελληνοψυχο πολιτικο κομμα, απεχουν απο το τσιρκο των καρα γκιοζ ηδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ισως να μην έχεις και τόσο άδικο φίλε μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.