# #

23 Ιουν 2012

Το οργισμένο μήνυμα της Άννας που δεν αντέχει χωρίς υπουργείο



Το οργισμένο μήνυμα της Άννας που δεν αντέχει χωρίς υπουργείο
«Πυρ και μανία» είναι η Άννα Διαμαντοπούλου με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.

Αιτία είναι η απόφαση του κ. Βενιζέλου να προτείνει για υφυπουργό Παιδείας τον Θόδωρο Παπαθεοδώρου έναν από τους πιο σφοδρούς πολέμιους της μεταρρύθμισής της στην Παιδεία.

Η Άννα Διαμαντοπούλου άλλωστε μαζί με τους Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και Ανδρέα Λοβέρδο είναι από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που δεν αντέχουν χωρίς καρέκλα κι εξουσία.  

Την προεκλογική περίοδο μάλιστα περίτρανα η συμπεριφορά τους απέναντι στα γεγονότα επέδειξε μια αλαζονεία που όχι  μόνο δεν άρεσε στο... λαό αλλά και στον ίδιο τον Βενιζέλο που από ότι φάνηκε θέλησε να ξεπλύνει λίγο το κόμμα από τις αμαρτίες του παρελθόντος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η πρώην υπουργός μετά την ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον κ. Βενιζέλο αλλά δεν τον βρήκε.  Δείτε τώρα επιμονή εδώ ολόκληρη η Ελλάδα  ήταν και είναι σε αναβρασμό κι εκείνη  ζητούσε το λόγο που δεν κάθισε σε υπουργική καρέκλα.

Η κ. Διαμαντοπούλου άφησε παρόλα αυτά μήνυμα απειλώντας με αποχώρηση από το ΠΑΣΟΚ.

Στη συνέχεια ο κ. Βενιζέλος της τηλεφώνησε και τη μετέπεισε αλλά κανείς δεν ξέρει πόσο θα κρατήσει αυτή η αναμονή της . Εξάλλου τώρα είναι της μόδας  μεγάλα στελάχη κομμάτων να κάνουν βόλτες και στα γραφεία άλλων κομμάτων για την επόμενη μεταγραφή. "
Όπου γης και πατρίς όπου καρέκλα κι εμείς....." 
 
 briefingnews.


 http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz1ydi7Vurf

1 σχόλιο:

  1. ΛΟιπον Βλεπω οτι το "μωρο"...... η διαμαντοπουλου ΝΤΕ και καλλα Ειναι poly sexy......ΘΑ αφιερωνα ενα 24ωρο.....απο τρην ζωη μου ΓΙΑ να την Χ--Ω και 2,3 κουταλιες Χ...μο να παει χα'ιμενο' .....αλλα θα την εχυνα..... ΠΑΡ ολη την σταματιμενη της περιοδο.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.