# #

30 Ιουν 2012

Εδώ ο κόσμος καίγεται....Στ @$#@$ τους !!!


Η απάντηση της Ιπποκράτους στο νέο χτύπημα Πάγκαλου
 
Με ψυχραιμία αντιμετώπισε η Ιπποκράτους το νέο χτύπημα του Θόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος υπαινίχθηκε ότι εάν ένα συστατικό συνέδριο αποφασίσει ότι πρέπει να αλλάξει ο αρχηγός, τότε το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να εκλέξει νέο πρόεδρο κοντά στην ηλικία των 30.
Επίσης, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης άφησε πολλά υπονοούμενα (Alpha) και για την περίοδο της αποχώρησης του Γ. Παπανδρέου από την πρωθυπουργία λέγοντας ότι βουλευτές που ήλεγχε ο Β. Βενιζέλος τον έριξαν από την εξουσία. 

Κύκλοι κοντά στην ηγεσία του κόμματος σχολίαζαν χθες ότι το ΠΑΣΟΚ δεν βρίσκεται σε φάση ...
διαγραφών αλλά εγγραφών, προσθέτοντας ότι «το ερώτημα είναι εάν ο κ. Πάγκαλος θα εγγραφεί στην Τοπική Οργάνωση της περιοχής του». Εάν το πράξει αυτό, έλεγαν, τότε θα μπορεί να πει την άποψή του και να μετάσχει στον πολιτικό διάλογο. 

Σε σχέση δε με τις προτεραιότητες του κ. Βενιζέλου, έλεγαν ότι στόχος του είναι, όταν θα φτάσει το ΠΑΣΟΚ στο 30%, τότε να παραδώσει το κόμμα σε έναν τριαντάρη.

«Κρείττον το σιγάν» συνέστησε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου στον κ. Πάγκαλο διερωτώμενη (Αntenna): «Αυτό το συγκεντρωτικό σύστημα δεν πρέπει να το αλλάξουμε; Και όσοι το υπηρέτησαν κάποιες δεκαετίες όπως ο κ. Πάγκαλος δεν θα πρέπει να σιωπήσουν επιτέλους;».

Την ίδια ώρα ο στενός συνεργάτης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης σχολίαζε ότι είναι παράλογο να τίθεται θέμα ηγεσίας στο κόμμα όταν ο νέος προέδρός του εξελέγη πριν από δυόμισι μήνες. 

Πρόσθεσε δε ότι ο κάθε κύριος Πάγκαλος, και το κάθε στέλεχος, όταν λαμβάνεται μία δημοκρατική απόφαση από τα συλλογικά όργανα, πρέπει να υπηρετεί την απόφαση αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.