# #

23 Απρ 2012

Βρεεεεεε...Καλώς τον ...ξεκούραστοοοο...!!! Βίντεο



Karamanlis
Δυναμική επιστροφή στα πολιτικά δρώμενα φέρεται να ετοιμάζει ο πρώην πρωθυπουργός και τέως πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος», η παρουσία του κ. Καραμανλή στο Ζάππειο την Κυριακή και ο θερμός εναγκαλισμός με τον Αντώνη Σαμαρά επιβεβαιώνουν όσους μιλούσαν για μεταξύ τους «ανακωχή», παρά τις πολιτικές διαφορές τους(?????), εν όψει των εκλογών της 6ης Μαΐου.
Όπως επισημαίνεται στο ίδιο δημοσίευμα, ο Κ.Καραμανλής έχει αποδεχτεί το αίτημα του Αντώνη Σαμαρά να προβεί σε ..
δημόσια παρέμβαση εντός της εβδομάδας, προκειμένου να καλέσει τους πολίτες να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες εκλογές.
Ο πρώην πρωθυπουργός είχε αρχικά προγραμματίσει να κάνει δηλώσεις την ημέρα των εκλογών, αλλά του ζητήθηκε να κάνει νωρίτερα την παρέμβασή του, καθώς εκτιμάται ότι με αυτόν τον τρόπο θα ενισχύσει την προσπάθεια συσπείρωσης των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας.
Στο μεταξύ, σήμερα, Δευτέρα, οι κ.κ. Καραμανλής και Σαμαράς πρόκειται να έχουν νέα συνάντηση, στο περιθώριο της επιμνημόσυνης δέησης που θα τελεστεί στο Ίδρυμα Καραμανλή, με αφορμή τη συμπλήρωση 14 ετών από τον θάνατο του ιδρυτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.