# #

27 Απρ 2012

Κρυφές δημοσκοπήσεις…..Το ταβάνι για τη ΝΔ δεν ξεπερνά το 20% ενώ για το ΠΑΣΟΚ φθάνει το15% με το ζόρι…


Θα μας τρελάνουν…

thumb

Χαμηλές  πτήσεις  καταγράφουν τα δύο μεγάλα κόμματα  στις κρυφές δημοσκοπήσεις…
 Αδυνατούν να επιτύχουν την συσπείρωση και συνεχίζονται οι διαρροές προς τα άλλα κόμματα, με αποτέλεσμα να τους έχει πιάσει πανικός
Το ταβάνι για τη ΝΔ δεν ξεπερνά το 20%  ενώ για το ΠΑΣΟΚ φθάνει το15% με το ζόρι…
Κάπως έτσι οι πνιγμένοι πιάνονται από τα μαλλιά τους… 
Ο μεν Σαμαράς στην προσπάθεια του να ανατρέψει το κλίμα επιστράτευσε ακόμη και τον  πρώην Πρωθυπουργού Κωστάκη, δημιουργώντας όμως, αντίθετα αποτελέσματα στους ήδη πιεσμένους ψηφοφόρους του.
  Επίσης θέλοντας να το παίξει και άφθαρτος τόνισε ότι θα...



καταργήσει τις «πελατειακές σχέσεις»…διορίζοντας μόνο εξωθεσμικά πρόσωπα για υπουργούς λέει και όχι του βουλευτές που θα επιλέξει ο λαός (!)  
Εκείνο όμως που δεν υπολόγισε είναι ότι κόσμος καταλαβαίνει ότι με τις δηλώσεις του αυτές κάνει για μια ακόμη φορά ντρίπλα στην νοημοσύνη του …  Με μια τέτοιου είδους κίνηση το μόνον που θα ικανοποιήσει είναι την τρόικα η οποία δεν θέλει τους βουλευτές εξαρτημένους από την λαϊκή ψήφο, αλλά μόνο από την ίδια!
Την ίδια ώρα ο ΓΑΠ μετά από συνεννόηση με τον Μπένι έκανε μια ακόμη θεαματική κολοτούμπα από εκείνες που μόνο αυτός ξέρει ανασύροντας το σύνθημα  λεφτά υπάρχουν εννοώντας όμως αυτή τη φορά τον  φυσικό πλούτο…επισημαίνοντας δε ότι ποτέ δεν είπε  αυτή τη φράση  ως εντολή για παροχές!!!.
 Και τέλος έχουμε και τον Τσίπρα ο οποίος προσπαθεί να την βγει από αριστεράλέγοντας χαρακτηριστικά ότι το πιο σημαντικό είναι να προκύψει ένας «σκληρός κοινοβουλευτικός πυρήνας» της Αριστεράς που θα επιδιώξει την ανατροπή του Μνημονίου ακόμη και με την Αλέκα Παπαρήγα πρωθυπουργό! 
Έκανε επίσης «άνοιγμα» και στον Καμένο, ξεκαθαρίζοντας ότι οι δύο πολιτικοί χώροι έχουν διαφορετική διαδρομή αλλά «επειδή είναι ιστορικές στιγμές, εάν χρειαστούμε  πέντε ψήφους του κυρίου Καμμένου και έρθει να μας τις δώσει ως ανοχή ή ως στήριξη δε θα τον πετάξουμε, δε θα του πούμε δεν τις θέλουμε…».
Έχουν τρελαθεί  όλοι τελείως και πάνε να τρελάνουν και εμάς!!!

1 σχόλιο:

  1. Οποιος ψηφίσει τα κόμματα του μνημονίου και γενικά τους πολιτικούς που γιαούρτωνε προ λίγων εβδομάδων στην παρέλαση, είναι ...τι να πω.

    Ψηφίστε Χρυσή Αυγή, επιλογή που θα τους τσούξει περισσότερο. Και λέει και ότι θα χώσει φυλακή και τους κλέφτες πολιτικούς. (διπλό κέρδος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.