# #

22 Απρ 2012

Αυτή πάντως η ιδιότητα του «επώνυμου» πρέπει να είναι πολύ προσοδοφόρα



 «Ακόμη και τούμπες είμαι πρόθυμος να κάνω προκειμένου να βοηθήσω την πατρίδα μου. Θέτω το επώνυμό μου στην υπηρεσία της χώρας.

 Εγώ δεν κλείνω συμφωνίες. Λέω απλώς στους Αραβες να έρθουν στην Ελλάδα να επενδύσουν».

 Tην παραπάνω απάντηση είχε δώσει ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού Νίκος Παπανδρέου όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους  με ποια ιδιότητα συνόδεψε στο Αμπου Ντάμπι την Λούκα Κατσέλη και τον Χ. Παμπούκη, για να ξεπουλήσουν σε εμίρηδες –με την γνωστή κατάληψη- τα ναυπηγία Σκαραμαγκά.

Αυτή πάντως η ιδιότητα του «επώνυμου» πρέπει να είναι πολύ προσοδοφόρα.

 Γιατί άντε τώρα να μας πείσει κανείς ότι απ’ αυτά που κέρδισε από την πώληση των βιβλίων του κατόρθωσε πριν περίπου ένα χρόνο να μετακομίσει από ένα διαμέρισμα στα Βριλήσσια  σε μια αχανή βίλα 530 τ.μ. στην Εκάλη, με πισίνα κα όλα τα παρεμφερή, να έχει υπηρετικό προσωπικό, πολυτελή αυτοκίνητα, τρόπο διαβίωσης μεγιστάνα ….

Κάνουμε αυτή την ανάρτηση γιατί διαβάσαμε σήμερα ένα ολοσέλιδο ρεπορτάζ στο «Πρώτο Θέμα» -από κει είναι και η φωτογραφία που παραθέτουμε- για τον τρόπο που επέλεξε να περάσει το Πάσχα ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού. 

Την στιγμή που άνθρωποι αυτοκτονούν απ’ την μνημονική πολιτική των κυβερνήσεων που στηρίζει ο Ν. Παπανδρέου, ο ίδιος επέλεξε να κάνει επίδειξη χλιδής …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.