# #

21 Μαρ 2012

Νέο κόμμα..."Kόμμα Ανέργων" !!!


Το νέο κόμμα «Κίνημα Ανέργων» γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σήμερα  παρουσιάζεται επίσημα!

Το νέο κόμμα «Κίνημα Ανέργων» γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και αύριο παρουσιάζεται επίσημα!
Ένα νέο κόμμα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη! 
Αύριο θα ανακοινωθεί και επίσημα η σύστασή του, ενώ στις επερχόμενες εκλογές θα διεκδικήσει την ψήφο των Ελλήνων.
 Πρόκειται για το «Κίνημα Ανέργων»…
Στην ανακοίνωση για την παρουσίαση του νέου κόμματος, που θα γίνει σήμερα στις12:00 το μεσημέρι στο ΕΚΘ, τονίζεται ότι...

«Από τη Θεσσαλονίκη, την πρωτεύουσα της ανεργίας, κρίνεται επίκαιρο μα και αναγκαίο να ξεκινήσουν οι πρωτοβουλίες που θα οδηγήσουν στη μέγιστη δυνατή συσπείρωση όλων των ανέργων της χώρας,
μέσα από τον πολιτικό τους φορέα σε συμμαχία με τους πληττόμενους από την καταστροφική πολιτική της τρόικας εργαζόμενους, αγρότες και μικρομεσαίους επαγγελματίες και βιοτέχνες, προκειμένου οι εθνικές εκλογές να σηματοδοτήσουν την αλλαγή του συσχετισμού των πολιτικών δυνάμεων, την απελευθέρωση της χώρας και την ανατροπή της σημερινής πολιτικής.

Ο ιδρυτής του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Γαβριήλ Αβραμίδης θα αναφερθεί στις άμεσεςπρωτοβουλίες και παρεμβάσεις που πρόκειται να εκδηλωθούν για την οργάνωση του πολιτικού και εκλογικού αγώνα».

Παράλληλα, στην ανακοίνωση τονίζεται πως «το ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΡΓΩΝ ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη ως κοινωνική κίνηση (1-5-1998) και με δήλωση στον Άρειο Πάγο ως κόμμα (21-5-1999) και συμμετείχε στις 13 Ιουνίου του 1999 στις ευρωεκλογές προβάλλοντας τη θέση του για την κοινωνική προστασία των ανέργων και το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.