# #

24 Μαρ 2012

Δεν μπορούν να φάνε με φίλους σε εστιατόριο και ταβέρνα δίχως να γίνει επεισόδιο, να πάνε στο γήπεδο δίχως άγχος, να βγούνε σινεμά με την σύζυγο και τα παιδιά δίχως συνοδεία, να διασκεδάσουν σε γάμους και βαφτίσια, να περπατήσουν στον δρόμο ανέμελοι...ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ?


parelasi_25martiou22 Οι πολιτικοί μας, φοβούνται τόσο πολύ τις αποδοκιμασίες του πλήθους που εύχονται να μην πήγαινε κανείς από μας στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

 Όσο αφορά εμένα, να μην ανησυχούν, δεν θα πάω γιατί συγγενής μου δεν θα παρελάσει για να τον χειροκροτήσω, ούτε και πολιτικός που εκτιμώ θα είναι στην εξέδρα και το κυριότερο δεν έχω καμιά διάθεση Κυριακάτικα να φάω ξύλο, να αναπνεύσω χημικά για να διαδηλώσω την αντίδρασή μου.

 Στην εξέδρα των επισήμων θα στέκονται οι υπουργοί με.. γκρίζα κουστούμια, φορέματα μαύρα, κρατώντας τσάντες αναγνωρίσιμες, φορώντας μαύρα γυαλιά κι έχοντας σφιχτά γύρω στο λαιμό καταθλιπτικές δίχρωμες γραβάτες είτε παρδαλά μεταξωτά φουλάρια.
 Άντρες και γυναίκες που συνέβαλαν ο καθένας με το έργο του ώστε να αγγίξει η χώρα την τραγική κατάσταση που βρίσκεται τώρα και το κυριότερο που μ έφεραν στο δυσάρεστο σημείο να σιχαίνομαι τον εαυτό μου για τις επιλογές που έκανα στο παρελθόν.
Ας παραστούν λοιπόν στην παρέλαση παρέα με τα σώματα ασφάλειας, για να τους φυλάνε και τριγύρω τους να χάσκει άδεια και έρημη η πλατεία Συντάγματος.
 Ας τους αφήσουμε να χαρούν την φετινή επέτειο μόνοι τους στην μοναξιά τους όπως χαίρονται εξ άλλου και το αξίωμά τους - που δεν μπορούν να φάνε με φίλους σε εστιατόριο και ταβέρνα δίχως να γίνει επεισόδιο, να πάνε στο γήπεδο δίχως άγχος, να βγούνε σινεμά με την σύζυγο και τα παιδιά δίχως συνοδεία, να διασκεδάσουν σε γάμους και βαφτίσια, να περπατήσουν στον δρόμο ανέμελοι...
 Η αποχή του κόσμου από την παρέλαση θα ήταν ισχυρότερη και από την πιο βίαιη αντίδρασή του.
Πηγή: protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.