# #

18 Μαρ 2012

Καζάκης..."Κάντε λίγο υπομονή και το καλοκαίρι θα έχουμε ξεμπερδέψει με αυτούς"!!!


Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη του (που θα ακούσετε παρακάτω) ο Δ.Καζάκης αποκαλύπτει,τι πραγματικά συνέβη με το psi,πόσο κερδισμένες βγήκαν οι τράπεζες,το αν βρίσκεται σε συνομιλίες με τον Π.Καμμένο για την κάθοδο στις εκλογές με κοινό ψηφοδέλτιο,το γιατί και πως κόπηκε η φωνή του απο τα κανάλια και αν έπαιξε ρόλο η παρέμβαση Μιχελάκη για την εξαφάνισή του απο τα ΜΜΕ.


Γνωρίζατε οτι ο Μιχελάκης τον πλησίασε με 2 φουσκωτούς;...

Όλη η αλήθεια για τον Δ.Κοντομηνάκαι την εκπομπή Α.Ε.



Η φράση δε που μας έκανε εντύπωση ήταν:
"Κάντε λίγο υπομονή και το καλοκαίρι θα έχουμε ξεμπερδέψει με αυτούς!





http://www.anti-ntp.blogspot.com/2012/03/anti-ntpnet-psi.html#more

7 σχόλια:

  1. Αρκει που το λεει ο Καζακης....

    Μα τοσο μαλακες ειστε? Μπαινω για πολυ καιρο εδω μεσα περισσοτερο για πλακα. Ακομα δεν εχω καταλαβει πολιτικα τι θελετε. Ουτε και για την αριστερα ακομα δεν μπορειτε να πειτε κατι σωστο, κατι που να μπορει να το καταλαβει ο απλως ο ανθρωπος χωρις να το γεμισετε με υπερβολες. Εκτως απο υβριολογιο αλλη γλωσσα δεν ξερετε? δεν σας ειπε κανενας με λιγη πειρα, οτι με την ευγενια κανεις φιλους και με την υβρην εχθρους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεχειλίζει η ευγένια από τα μπατζάκια σου,...Είναι πολύ εύκολο να μπαίνεις κι εδώ κι αλλού , προφανώς ,σαν αγνωστος και να βρίζεις...Ελληνάρας της πλάκας...χωρίς πολιτισμό και φυσικά χωρίς παπάρια ...

    Οι φίλοι σε δέχονται όπως είσαι...Δε θα σου κάνουμε τη χάρη να συμβαδίζουμε με τις ιδέες σου...Έχουμε τις δικές μας , αν δε σε πειράζει...Αν δε μπορείς να καταλάβεις τι γράφουμε...έχεις πρόβλημα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχαχαχα....γιατι μαγαριζεις το ονομα του Αριστοφανη....μικρε ανθρωπακο? Ξεκαθαρισε τι πρεσβευεις με αυτα που γραφεις? Γιατι μπερδευεις τον κοσμακι με τον αχτερμα που του σερβιρεις? Παντως το Λαζοπουλο δεν θα τον φτασεις ποτε..!!!

    ΥΓ: Εγω μπορω να γραψω τα στοιχεια μου και να μην σου ειμαι αγνωστος. Εσυ μπορεις? Μην γινεσαι λοιπον παπαρολογος της κακιας ωρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν τους ενδιαφερει ουτε η δεξια ουτε η αριστερα . Τους ενδιαφερουν οι ελληνες πατριωτες , που δεν λενε να ξεστραβωθουν φιλε ανωνυμε . Απο οτι βλεπω στον ελληνα αρεσει να ειναι υπνωτισμενο προβατο ετοιμο για σφαγη, απο τα ΜΜΕ και απο της εφημεριδες τον εργολαβων των πολιτικων. Μαθε πρωτα
    τι ρολο βαρανε ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΧΡΗΣΗ ΑΥΓΗ. Τα τρια τελευταια φωναζουν , μηπως εχουν τα ιδια αφεντικα ΚΑΙ... σε πιασουν κοροιδο παλι?
    ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ ΤΙΣ ΣΙΩΝ ΓΡΑΦΟΥΝ : Θα εχουμε πολλα κομματα θα τσακωνοντε μεταξυ τους (για να εκτονωνετε ο λαος) αλλα ολα θα υπηρετουν εμας . ΨΑΞΕ στο ιντερνετ τι ρολο εχει το καθενα γιατι απο αμαθεια θα εισαι και εσυ ενας απο τους υπεθινους για αυτα που θα παθει η ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικος, το να ζεις σε μια χωρα που οι παντες ειναι "προβατα" και ενα μηδαμινο ποσοστο, μη μαθηματικως υπολλογισιμο να ζει στην κοσμαρα του και να ευαγγελιζονται "conspiracy theories" κατ'εμε και να θελουν να το επιβαλλουν με το ετσι θελω,βριζοντας και υποτιμωντας τη νοημοσυνη του καθενος, ειναι απαραδεκτον.
      Τωρα για το ποσον γινεται κριτικη σε ολα τα κομματα που προαναφερεις πιο πανω, ειναι μια αλλη ιστορια.

      Διαγραφή
  5. Γράψε τα στοιχεια σου...Για να δούμε πως θα βριζεις μετά τόσο αφοβα...ψευτόμαγκα !
    Τα δικά μου είναι γνωστά, μεχρι και φωτογραφία υπάρχει...
    Πρέπει να ακολουθω καποιο κομμα για γίνω αρεστός? Προβατάκι...

    Θα μπορούσα πολύ ευκολα να διαγράψω τις βρισιές σου...Δεν το κάνω για να εκτίθεσαι ο ίδιος στον εαυτό σου καημένε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το οτι δεν διαγραφεις τις "Βρισιες μου" τις οποιες δεν διακρινω, εν σχεσει με τον δικο σου ευγενικο τροπο γραφεις, μου δινεις αξια γιατι οποιος τα διαβαζει μπορει να βγαλλει τα συμπερασματα του.

      Διαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.