# #

19 Μαρ 2012

Υπουργός Παιδείας, Μπαμπινιώτης: «Η Παιδεία δεν μπορεί να αφίσταται από την Ορθοδοξία» (Ωχ μανούλα μου…) Βίντεο

Ιερώνυμος - Μπαμπινιώτης
Όπως ήταν φυσικό, ο θρήσκος, νέος υπουργός Παιδείας και…Θρησκευμάτων (βεβαίως βεβαίως), έδωσε τα…«διαπιστευτήριά του» στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο οποίος -όπως ήταν επίσης φυσικό- χαρακτήρισε «επάξια την επιλογή του κ. Μπαμπινιώτη για το υπουργείο» και ότι «η Εκκλησία θα σταθεί δίπλα του, καθώς, ειδικά αυτή την περίοδο, θέλει να κάνει πολλά και επιζητεί τη συνεργασία του».
Ο Μπαμπινιώτης, με τη σειρά του εκδήλωσε «τη βαθιά του πίστη, αλλά και την προσήλωσή του στην Ορθοδοξία και την παράδοσή της», τονίζοντας ότι «η Παιδεία δεν μπορεί να αφίσταται από την Ορθοδοξία», ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει «τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη του για όσα προσφέρει η Ορθοδοξία και η Εκκλησία στον λαό».
(in.gr)
Μια ιδέα, για το τι περιμένει την κατακαημένη την Παιδεία, μπορούμε να πάρουμε από συνέντευξη του Μπαμπινιώτη, όπου κάνει λόγο για την συμβολή στην ελληνική Παιδεία των…
Τριών Ιεραρχών(!)

Στο παρελθόν δε, δήλωνε με «έκπληξη», ότι πληροφορήθηκε πως «ο Ιησούς δεν αναστήθηκε» και ότι, ως «επιστήμονας», απόρησε από που «προκύπτουν τέτοια βαρύγδουπα, σοβαρά, ανατρεπτικά (και προκλητικά για εκατομμύρια χριστιανούς) συμπεράσματα».
(skai.gr)
Μετά τα άνωθεν, μάλλον ένα μας μένει ν’ αναφωνήσουμε: Βοήθειά μας…


 http://www.pare-dose.net/?p=4638#ixzz1pVMWZfgf
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.