# #

10 Φεβ 2012

Oι Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας καλούν σε λαϊκό ξεσηκωμό


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου η Διοίκηση της Περιφέρειας αρνήθηκε, με διαδικαστικά τερτίπια, την πρόταση των Σύμβουλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» να γίνει συζήτηση και να πάρει θέση το ΠΣ σχετικά με την χρεοκοπία του λαού που αποφάσισαν η συγκυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑ.Ο.Σ. μαζί με την τρόικα και την ΕΕ.
Οι Σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Κεντρικής Μακεδονίας καταδικάζουν την στάση της Διοίκησης της ΠΚΜ και καλούν τα λαϊκά στρώματα σε... ξεσηκωμό.
Η χρεοκοπία για το λαό είναι ανεξέλεγκτη, έχει ξεκινήσει από καιρό και θα είναι ασταμάτητη. Η οργάνωση στον τόπο δουλειάς και στη γειτονιά πρέπει να γίνει στάση ζωής και δύναμη πάλης. Ο περήφανος μονόδρομος για τα λαϊκά στρώματα είναι η οργάνωση και πάλη με περιεχόμενο τις σύγχρονες ανάγκες. Και αυτές οι ανάγκες για δουλειά με δικαιώματα, για δωρεάν δημόσια Υγεία και Παιδεία αναβαθμισμένη και απαλλαγμένη από επιχειρηματίες, για φάρμακα και θεραπεία για όλους, για λιγότερη δουλειά, για στέγη, για αξιοπρεπή ζωή μπορούν να ικανοποιηθούν μόνο με ριζικές αλλαγές στην οικονομία και την εξουσία.
Η δράση της εργατικής τάξης, των άλλων φτωχών λαϊκών στρωμάτων μπορεί να ανατρέψει την κυβέρνηση, να ανοίξει το δρόμο για την εργατική, λαϊκή εξουσία, ώστε οι εργαζόμενοι να γίνουν «αφέντες» του πλούτου και του τόπου τους, απαλλαγμένοι από τα παράσιτα της κοινωνίας. Με αποδέσμευση από την ΕΕ και διαγραφή του χρέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.