11 Φεβ 2012

ΛΑΟΣ: Κωμωδία χωρίς τέλος με Α.Γεωργιάδη, Μ.Βορίδη !!! Τίτλος...Οι φραμπαλιάρηδες !Το ΛΑΟΣ, βρήκε τρόπο για να κρατήσει τουλάχιστον δύο υπουργούς του, τους πιο σημαντικούς, μέσα στην κυβέρνηση, αλλά ταυτοχρόνως να κάνει πειστικό το επιχείρημα και τη νεόκοπη (ξαφνικά μέσα σε μια νύχτα) αντι-μνημονιακή πολιτική του:

 Τόσο ο Μάκης Βορίδης, όσο και ο Άδωνης Γεωργιάδης για να παραμείνουν υπουργοί θα παραιτηθούν από τα κομματικά τους αξιώματα, αλλά και του βουλευτικού τους αξιώματος, ακολουθώντας, υποτίθεται, περίπου την ίδια πορεία που ακολούθησε και ο Δ.Αβραμόπουλος!

Ο Α.Γεωργιάδης θα ..
παραιτηθεί εικονικά από Γραμματέας του κόμματος και αύριος απερίσπαστος θα υπερψηφίσει το εθνοκτόνο νέο Μνημόνιο, μαζί με τον Μ.Βορίδη και τον Α.Πλεύρη.  Δεν αποκλείεται για να γίνει πιο πιστευτή η κίνησή να τους … διαγράψει από το κόμμα ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Οι δύο θα παραμείνουν φυσικά υπουργοί.

 Πρόκειται για μία τεράστια κωμωδία, 
ανάλογη των προσόντων ενός πολιτικού ερμηνευτή, όπως ο Γ.Καρατζαφέρης!Φυσικά η λοιπή παραφιλολογία, ότι «κονταροκτυπιούνται» ΝΔ και κόμμα Παπαδήμου για το ποιος θα τους πρωτοπάρει τώρα που υποτίθεται ότι «φεύγουν» από το ΛΑΟΣ, μόνο ως νούμερο σε stand-up κωμωδία μπορεί να εκληφθεί…

 defencenet.gr

2 σχόλια:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.