# #

10 Φεβ 2012

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΛΠΙΔΑ – ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΗΓΕΤΗΣ


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΛΠΙΔΑ – ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΗΓΕΤΗΣ

Ο ΛΑΟΣ ΤΕΤΕΛΕΣΘΑΙ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ

Η παγκόσμια οικονομική κρίση – που τελικά δεν ήταν ελληνική - χρησιμοποιήθηκε από τους “Ηγετίσκους” της Ε.Ε., για να εφαρμόσουν τα ΦΑΙΔΡΑ σχέδιά τους εις βάρος των πολιτών, κυρίως των κρατών μελών του Ευρωπαϊκού νότου.

Τα δύο τελευταία χρόνια, είτε με πρακτικές “Ραγιαδισμού”, είτε με υποτακτική αντιμετώπιση των πραγμάτων, είτε με την λογική της ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ ΤΩΝ ΝΑΡΚΟΜΑΝΩΝ, να πάρουμε τη ΔΟΣΗ ΜΑΣ, κατρακυλούμε όλο και πιο κάτω, αποποιούμενοι την ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.Την ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ!!!

Είναι τραγικό ότι δεν έχουμε ως χώρα ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, δεν υπάρχει ΣΧΕΔΙΟ, δεν υπάρχουν ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΥΜΝΟΙ, ΑΟΠΛΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ στους τοκογλύφους!!!

Κάθε μήνα, κάθε μέρα υποχωρούμε έναντι των απαιτήσεων της ΤΡΟΙΚΑ, όταν όλοι παραδέχονται ότι το Μνημόνιο και η πολιτική του ΑΠΕΤΥΧΕ παταγωδώς.

Οι υποτακτικές αυτές ενέργειες και οι πρακτικές των κυβερνώντων, κατέστησαν την Ελλάδα από ΧΩΡΑ “ΧΩΡΟ”, προτεκτοράτο των βορείων “ΕΤΑΙΡΩΝ ΜΑΣ” και τους Έλληνες “ΚΑΜΑΡΙΕΡΕΣ “ τους.
Τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής και των εκφραστών της, είναι τραγικά και δια γυμνού οφθαλμού ορατά, εάν κάνουμε την απλή σύγκριση των οικονομικών στοιχείων του 2009 με τα οικονομικά στοιχεία του σήμερα.
 Το χρέος της χώρας το οποίο δεν ήταν τάχα βιώσιμο στο 120% ως ποσοστό του ΑΕΠ, εκτινάχτηκε στο 160% περίπου και αναμένεται να ξεπεράσει το 180% για να ισορροπήσει το 2020 στα επίπεδα του 2009!!!Έπειτα από μια 10ετή λιτότητα το έλλειμμα το οποίο φουσκώθηκε τεχνητά σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ από τον Νεογιάπη Υπ. Οικονομικών κ.Παπακωνσταντίνου στο 15,4% του ΑΕΠ, θα κλείσει πάνω από το 10% το 2011 παρ’ όλες τις θυσίες του ελληνικού λαού!!!
Θυσίες χωρίς αντίκρυσμα!!! Θυσίες μονομερείς και άδικες που δεν έχουν τελειωμό!!! Στράγγιξαν κάθε εισοδηματική πηγή των πολιτών για να καλύψουν τους ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ δανειστές μας!!!
Βούλιαξαν τις όποιες υγιείς εναπομείναντες επιχειρήσεις, κλείνοντας τις...
στρόφιγγες δανεισμού και εξυπηρέτησης αναγκών τους.
Χιλιάδες λουκέτα έκαναν την εμφάνισή τους στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι αντίκρισαν την ανεργία, τη φτώχεια και την εξαθλίωση.
Ατέλειωτες ουρές σχηματίζονται καθημερινά για τα συσσίτια των φτωχών που μετονομάζονται σε “ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ” ώστε να εξασφαλίσουν ένα πιάτο φαί για να “διασκεδάσουν“ την πείνα τους.
Τα παγκάκια σ’ όλες τις γειτονιές γεμάτα με νεόπτωχους άστεγους που ή διέλυσε η οικογένειά τους, ή όλοι μαζί οικογενειακά προσπαθούν να επιβιώσουν από τα ατελείωτα μέτρα και την πολιτική που εφαρμόζεται.
Τα παιδιά λιποθυμούν στα σχολεία και οι γονείς που δεν καταφέρνουν να βρουν ένα πιάτο φαί κι ένα κομμάτι ψωμί για να τα ταΐσουν, τα αφήνουν σε ιδρύματα για να σωθούν.
Το 40% των πολιτών ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας. Το 60%των νέων ανθρώπων δεν μπορεί να βρει δουλειά. Το 30% του εργατικού δυναμικού είναι άνεργοι και πολλοί απ΄ αυτούς που εργάζονται “ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ” το καθεστώς των ελαστικών μορφών εργασίας.
Όπου κι αν γυρίσεις την ματιά σου συναντάς απόγνωση, κατήφεια, φτώχεια, εξαθλίωση, πείνα!!! Αυτή την Ελλάδα παραδίδει  η Κυβέρνηση  του χάους και o δοτός Πρωθυπουργός.
Μια Ελλάδα χωρίς αύριο, χωρίς ελπίδα, χωρίς προοπτική!!! Εξουθενωμένοι πολίτες που δεν ελπίζουν σε τίποτα, δεν βρίσκουν ανταπόκριση για τα δίκαια τους στους πολιτικούς του συστήματος, οι οποίοι δύσκολα μπορούν να αντιληφθούν τι σημαίνει φτώχεια, τι σημαίνει ανεργία, τι σημαίνει εξαθλίωση!!!
Άλλωστε τα ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ πολλών απ΄ αυτούς μαρτυρούν την τεράστια ανισότητα μεταξύ λαού και εκπροσώπων του λαού!!!
Τα σκάνδαλα δεν σταματούν να ταλανίζουν τον τόπο μας. Σκάνδαλα παντού, που τελικά κλείνονται στεγανά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, αφού όμως εξυπηρέτησαν πρόσκαιρα το  σύστημα και τους εκφραστές του.
Την δεκαετία του 1980 η εξουσία της εποχής εκείνης διέλυσε στην κυριολεξία κάθε παραγωγική βάση στον τόπο μας, όπως η μεταποίηση, η κλωστοϋφαντουργία, η αγροτιά, η γεωργία η κτηνοτροφία κ.α.
Την δεκαετία του 1990 και λίγο πριν, ανακάλυψαν, προώθησαν και άνδρωσαν τους απανταχού ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ, τους μεσάζοντες στις προμήθειες – κυρίως στις κρατικές – τους εθνικούς προμηθευτές αλλά και τους κρατικοδίαιτους εργολάβους οι οποίοι εκμεταλλευθήκαν την πολυνομία και τα αίσχη του συστήματος για να θησαυρίσουν εις βάρος του λαού του τόπου.
Η νέα γενιά των νεόπλουτων που δημιούργησαν παρέλαβε τα ηνία από τους παραδοσιακούς πλούσιους και αναπτύχθηκε σ΄ όλες τις δραστηριότητες που είχαν σχέση με τον έλεγχο και τη νομή της εξουσίας. Κατασκευαστικές εταιρίες, προμηθευτές του δημοσίου, Μέσα μαζικής ενημέρωσης κ.λ.π.
Όλοι αυτοί “Μεγαλούργησαν” με τα… δικά μας λεφτά και σε αγαστή συνεργασία με τους καλοπληρωμένους MANAGER τα λεγόμενα GOLDEN BOYS, αλλά και τους αποτυχημένους πολιτευτές  “διασπάθισαν” το δημόσιο χρήμα. Τον ιδρώτα των έντιμων φορολογούμενων. Το πολιτικό σύστημα ΔΕΝ ΕΙΔΕ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!!!
Φταίει το μεγάλο κράτος …Διατυμπανίζουν. Έχουμε πολλούς δημόσιους υπαλλήλους .Φωνασκούν !!! Αυτοί τους έφταιγαν μέχρι χθες…Σήμερα φταίει και ο υπάλληλος του ιδιωτικού τομέα!!!  Κοστίζει ακριβά… Λένε. Επηρεάζει την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων…φωνάζουν. Ποιοι; ΟΛΟΙ. Αυτοί που τελικά θα ενθυλακώσουν πάνω από 7 δις Ε με την αναδιανομή των μισθών που κόβονται.    
Αυτοί που βρίσκουν  συχνά πυκνά βήμα για να λένε αυτά που τους επιβάλλουν η Φράου Μέρκελ και οι Αεριτζήδες τάχα επενδυτές, που έρχονται και αγοράζουν για ένα πιάτο φαί τον ιδρώτα και το αίμα του κοσμάκη, δηλαδή τις υποδομές του κράτους για τις οποίες πήραμε του κόσμου τα δανεικά για να τις δημιουργήσουμε!!! Τις χρωστάμε ακόμη…Αλλά θα τις ξεπουλήσουμε!!!
Εάν σήμερα βιάζονται όλοι αυτοί να ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ είναι γιατί βρήκαν έτοιμα για να πουλήσουν!!!
Το ερώτημα είναι τι δημιούργησαν μόνοι τους;Tι είναι δικό τους και με ποιο δικαίωμα το βγάζουν στο σφυρί;  Πως μπορούν με περισσή ευκολία να λένε ότι παραχώρησαν την εθνική μας ανεξαρτησία; Πως μπορούν να αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς;

Ποιος τους είπε ότι θέλουμε την Κυβέρνηση Παπαδήμ(ι)ου;
Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να μας… ΣΩΣΟΥΝ;
Ποιος τους αναγόρευσε ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ;
Πόθεν εκπορεύεται   το ΑΙΣΧΟΣ τους!!!
Από πότε η πολιτεία ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ δικαιούται να είναι πολιτεία ΔΥΝΑΣΤΗΣ;
Ποιος θα ενδιαφερθεί – να επιβάλλει ποινές σ’ αυτούς που φυγάδευσαν τα χρήματα τους σε φορολογικούς παράδεισους;  
Ποιος θα μαζέψει τα 60 δις της φοροδιαφυγής;
Ποιος θα ενδιαφερθεί  για τους 1.400.000 ανέργους;
Ποιος θα σκύψει στα προβλήματα του λαού ;
Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για τα ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ ΑΝΕΡΓΩΝ και ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ;

Τι θα γίνει με τα ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ με τα ΛΙΜΑΝΙΑ με την ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ με την ΛΑΡΚΟ  με τα Ε.Α.Σ. με την ΕΑΒ με την ΕΒΖ με την ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ, τον ΟΣΕ, τον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ;
Πότε θα ελέγξουν τα καρτέλ, τα οποία παρ’ όλη την εσωτερική υποτίμηση συνεχίζουν  ακάθεκτα να αυξάνουν τα υπερκέρδη τους ; Τι κάνουν οι αρμόδιοι της κυβέρνησης;
Πότε θα σταματήσει η αδικία που συντελείται στους συνεπείς φορολογούμενους ; Στα μόνιμα και νόμιμα υποζύγια του συστήματος; Πότε επιτέλους θα πληρώσουν οι έχοντες και κατέχοντες; Ως πότε θα διαπράττονται ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ εις βάρος του λαού στο όνομα της πατρίδας;
Θα βρεθεί ποτέ ο πολιτικός που δεν θα… βρέχει τα παντελόνια του όταν μιλάει με τους υπαλλήλους της ΤΡΟΙΚΑ;
Θα βρούμε επιτέλους τους ηγέτες που και θέλουν και μπορούν να ορθώσουν ανάστημα και να πουν ΌΧΙ  στις πολιτικές εξαθλίωσης της κοινωνίας;
Θα βρεθεί ο ηγέτης που θα σταματήσει το σύγχρονο δουλεμπόριο με τις ΕΟΖ, τις ευέλικτες μορφές απασχόλησης και τους μισθούς πείνας που και σήμερα προωθούν να ψηφίσουν;
Θα ξυπνήσει ποτέ από τον λήθαργο η Δικαιοσύνη για να βάλει ξανά τον θεσμικό της ρόλο πάνω από τα όποια πολιτικά και άλλα παιχνίδια εξουσίας;
Θα ξαναδημιουργήσει το υγειές κομμάτι του πολιτικού συστήματος τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη σύγχρονων υποδομών και παραγωγικών δομών για να μεγαλώσει η πίτα που διανέμεται;
ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ  ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΝΟΤΟΥ;  
Θα μας πείτε επιτέλους την αλήθεια;
Ποια είναι αυτά τα σκληρά μέτρα που θα παρθούν και θα αλλάξουν με άγριο και βάναυσο τρόπο την ζωή των πολιτών, όπως ακούγεται τις τελευταίες ημέρες; Γιατί πρέπει να σκάψουμε μόνοι μας και να μπούμε στον τάφο και οι ξένοι να τοποθετήσουν την ταφόπλακα;
Θα πείτε την αλήθεια ή θα συνεχίσετε εν κρυπτώ τις…. διαβουλεύσεις; Το 2011 έφυγε. Αν γυρίσουμε πίσω το κεφάλι μας αντικρύζουμε τα συντρίμια του κοινωνικού κράτους. Αντικρύζουμε προύχοντες και πληβείους, φτωχούς και πλούσιους, λουκέτα και ανεργία, φτώχεια και μιζέρια. Αυτοί κάποιοι τα ονομάζουν Μεταρρυθμίσεις και διαρθρωτικές αλλαγές!!!
            Αυτήν την Ελλάδα ονειρευόσασταν; Αυτός είναι ο στόχος της Ενωμένης Ευρώπης και της δημοκρατίας ΜΕΡΚΟΖΙ; Δεν σας έχει μείνει ίχνος ντροπής και τσίπας; Δεν υπάρχει φιλότιμο;
Σήμερα κάποιοι κουρασμένοι, χωρίς όραμα, χωρίς προοπτική αποσβολωμένοι, θωρούν τα χιλιόμετρα των μέτρων να διαλύουν την εργατική τάξη, με την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων και τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, να παραβιάζονται μία μία οι κόκκινες γραμμές και να επιστρέφουν οι εργασιακές σχέσεις στη δεκαετία του ’50!!! Και θεωρούν ΕΥΛΟΓΙΑ για τον τόπο το ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
            Κάποιοι άλλοι επενδύουν στα προβλήματα προσδοκώντας μικροπαραταξιακά και κομματικά οφέλη!!!
            Και τελικά τι; Αποτέλεσμα; Υπάρχει; Όραμα και προοπτική για το αύριο;
Κι όμως υπάρχουν. Αρκεί να το πιστέψουμε, αρκεί να αγωνιστούμε όλοι μαζί. Αρκεί να κάνουμε πράξη το η ισχύς εν τη ενώσει, απέναντι στο διαίρει και βασίλευε. Ίσως τελικά είναι η ώρα αναδιάρθρωσης όχι μόνο του πολιτικού συστήματος αλλά και του κινήματος. Ίσως είναι η ώρα – να αποκομματικοποιηθούμε όλοι και να εκλεγούν άξιοι και ικανοί που δεν κουράζονται να αντιμετωπίζουν τα δύσκολα έχοντας πάνω απ΄ όλα την πατρίδα και τους Έλληνες.
 Αυτοί που δεν υποτάσσονται, αυτοί που δεν χειραγωγούνται. Αυτοί που όλο τους το βιός είναι η ΔΟΥΛΕΙΑ τους και η αγωνία τους είναι για την διαβίωση των οικογενειών τους.
           
 ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΙ!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΑΔΙΚΙΑ; ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ;

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ “ΗΓΕΤΕΣ” ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΕΤΕΛΕΣΘΑΙ;

ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ , ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ; ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ…ΕΑΛΩ;

ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΠΕΡΝΑ Ο ΛΑΟΣ ΣΗΜΕΡΑ;

ΠΟΤΕ; Ε ΛΟΙΠΟΝ ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ!!! ΦΘΑΝΕΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ!!!
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ!!!
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!! Δεν θα πουλήσουμε τις μάνες μας τους πατεράδες και τα παιδιά μας.
Καμία κυβέρνηση “ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ” δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα του τόπου και του λαού όταν δεν υπάρχει νωπή λαϊκή εντολή!!!
            Μπορεί το Σύνταγμα να το γράφετε στα παλιά σας τα παπούτσια και να το αντιμετωπίζετε ως ένα κομμάτι χαρτί!!!
           
Τον κυρίαρχο λαό όμως, θα έρθει η ώρα που θα τον τρέμετε!!!

 Γιατί η μοίρα του Λαού εξαρτάται από τους αγώνες του…και από την ψήφο των πολιτικών.
Και η Μοίρα των πολιτικών από την ψήφο μας…την ψήφο του λαού.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.