# #

14 Ιαν 2012

Ο Καντάφι έδωσε στον Παπανδρέου 20 εκατ. δολάρια,είπε ο μάγειράς του

Image  Ο προσωπικός μάγειρας του Μουαμάρ Καντάφι, Μιόντραγκ Τζόρτζεβιτς αφηγείται τη ζωή του πρώην Λίβυου ηγέτη σε εκπομπή της σερβικής τηλεόρασης και αποκαλύπτει άγνωστες χρηματοδοτήσεις Ευρωπαίων ηγετών.

Κατά την αφήγηση όμως ο μάγειρας δέχεται ερώτηση από τον δημοσιογράφο για το αν ο Καντάφι κατά καιρούς έχει βοηθήσει Ευρωπαϊκές χώρες για να έρθει η απάντηση «βόμβα».

Ο Καντάφι το 2005 έδωσε 20 εκατομμύρια δολάρια στο πρώην Έλληνα πρωθυπουργό,...

Γιώργο Παπανδρέου, προκειμένου αυτός να κατασκευάσει τουριστικό θέρετρο στη Βεγγάζη.
Για ποιο λόγο λοιπόν και με ποια ανταλλάγματα, ο Καντάφι έδωσε το τεράστιο ποσό των 20 εκατομμυρίων δολαρίων στον Γιώργο Παπανδρέου και που επενδύθηκαν τα συγκεκριμένα χρήματα;Θα πρέπει να απαντήσει στη σοβαρή αυτή καταγγελία ο πρώην πρωθυπουργός και χωρίς υπεκφυγές.

Μάλιστα ο μάγειρας αναφέρει πως ο Μουαμάρ Καντάφι βοήθησε οικονομικά τόσο τον Νικολά Σαρκοζί κατά την προεκλογική του εκστρατεία, όσο και τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δυο χώρες συμμετείχαν στους βομβαρδισμούς κατά του Λιβυκού στρατού.Μήπως τελικά υπήρχαν και άλλοι λόγοι για την πτώση του Λίβιου ηγέτη πέραν του πόσο "κακός" άνθρωπος ήταν;Θα μάθουμε ποτέ και σε ποιούς άλλους είχε δώσει τέτοια δώρα;

 defencenet.gr
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.