# #

22 Οκτ 2011

Δελαστικ... Όλη τη χώρα σκοπεύει να πουλήσει το ΠΑΣΟΚ. Τα πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης Παπανδρέου θα φύγουν ζάπλουτα στο εξωτερικό αμέσως μόλις πέσει, καθώς ούτως ή άλλως η κολπική τους αποστολή έχει σχεδιαστεί για να ολοκληρωθεί σε μία και μοναδική θητεία …». δειτε το βιντεο


Πολύ καλή η παρουσία χτες του δημοσιογράφου Γιώργου Δελαστίκ στην τηλεοπτική εκπομπή «Λαβύρινθος» στην ΕΤ3.


 Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κυβερνητικός βουλευτής Κώστας Γείτονας που ήταν παρόν στην εκπομπή ενώ προηγουμένως έκανε ανούσιες κοκορομαχίες με τον βουλευτής της Ν.Δ. Γ. Ιωαννίδη δεν τόλμησε ούτε να διακόψει ούτε να αντικρούσει τα λεγόμενα του Δελαστίκ. 










Δεν μπορούσε εξάλλου γιατί όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος του «Εθνους» και διευθυντής της βδομαδιάτικης εφημερίδα «Πριν» τα τεκμηρίωνε με στοιχεία επικαλούμενους αριθμούς που δεν δέχονται αμφισβήτηση.

Εκτός αυτού θέλουμε να υπογραμμίσουμε και κάτι άλλο....

Ο Γ. Δελαστίκ, στέλεχος του ΝΑΡ έχει ένα «ταλέντο». Κατορθώνει και «στρογγυλεύει» τις απόψεις του όταν εκφράζετε μέσα από το «Εθνος» του Μπόμπολα ή από άλλο αστικό μέσον μαζικής απεύθυνσης, ενώ τα λέει «τσεκουράτα» τις περισσότερες φορές, όταν γράφει στο «Πριν».

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Ακούστε το τέλος του βίντεο που παραθέτουμε και διαβάστε τι έγραφε πρόσφατα στο «Πριν»:


 «Εξαιρετικά επικίνδυνη για τους έλληνες εργαζόμενους και συνταξιούχους αλλά και για τη χώρα γενικότερα αποδεικνύεται η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου με τη λυσσαλέα αντιλαϊκή πολιτική της. Με εξαίρεση τις «κυβερνήσεις» των δοσίλογων κατά τη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής της πατρίδας μας, ποτέ άλλοτε ελληνική κυβέρνηση δεν είχε ακολουθήσει στον οικονομικοκοινωνικό τομέα τόσο υστερικά εχθρική προς τα λαϊκά συμφέροντα πολιτική….. Όλη τη χώρα σκοπεύει να πουλήσει το ΠΑΣΟΚ. Τα πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης Παπανδρέου θα φύγουν ζάπλουτα στο εξωτερικό αμέσως μόλις πέσει, καθώς ούτως ή άλλως η κολπική τους αποστολή έχει σχεδιαστεί για να ολοκληρωθεί σε μία και μοναδική θητεία …». 




...http://tsak-giorgis.blogspot.com/2011/10/3-21102011.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.