# #

10 Οκτ 2011

Βγάζει Δόντια, Νύχια και Μάτια...Κόβει Καρωτίδες...

Ο συνταγματάρχης Κατακτητής Βενιζέλος κατέθεσε στη Βουλή ένα νέο, σκληρό νομοσχέδιο...ένα ακόμα κεφάλι της Λερναίας Υδρας,που είναι γνωστή ως Μνημόνιο/Μεσομακροπόθεσμο.


 Στο νομοσχέδιο αυτό συμπεριλαμβάνο- νται και διατάξεις φορολογικού...ενδιαφέ- ροντος (αλλαγή της φορολογικής κλίμα- κας,κατάργηση ή μείωση φοροαπαλλα- γών κλπ).


 Ο εν λόγω Δόκτωρ από τη στιγμή που πήρε την...τανάλια στα χέρια του...άρχισε να διαφημίζει την ανάγκη να αποκτήσει επιτέλους η Χώρα ένα "δίκαιο και σταθερό Εθνικό Φορολογικό Σχέδιο"...(θα εί- ναι το 11ο-12ο αυτής της "κυβέρνησης" και το 1.000ο του Πασοκ!!).


 Παρουσίασε, λοιπόν, αυτή τη "μεγαλειώδη Ιδέα" περίπου ως Λυ- τρωτική για τους φοροαδικημένους/φορομαλάκες και Διώκτη και Τιμωρό των φοροφυγάδων/φοροκλεφτών..


 Γιατί,όμως,δεν περίμενε να συμπεριλάβει αυτές τις κατατεθείσες φο- ρολογικές διατάξεις του νέου πολυνομοσχεδίου σε ένα "οικείο" νο- μοσχέδιο, η κατάθεση του οποίου είναι θέμα χρόνου ;;



 Αυτό ήταν το...λογικό...


Οχι,όμως,και το συμφέρον!! 


Ο Εφιάλτης Δόκτωρ με την Τανάλια είναι (και) Ψεύτης.


 Σπεύδει να "περάσει" εδώ και τώρα τις παραπάνω διατάξεις που πλήττουν ακόμη περισσότερο τα μικρά και μεσαία εισοδήματα... γιατί θα ήταν παράλογο/αδύνατο να δικαιολογήσει πώς το Φορολο- γικό του Σχέδιο είναι "δίκαιο", "λυτρωτικό" και "ευνοϊκό" για τους Πολλούς, όταν συμπεριλαμβάνει διατάξεις...νέου Ξεδοντιάσματος των μικρομεσαίων Ελλήνων;;!!...


 Νομοθετεί με βάση την ταξική επιλογή να πληρώσουν τα σπασμέ- να της Κρίσης,όχι αυτοί που τη δημιούργησαν,οι έχοντες και κατέχο- ντες, αλλά μόνον οι μικρομεσαίοι. - Ενα δεύτερο,ουσιαστικό χαρακτηριστικό του νέου νομοσχεδίου- καρμανιόλα είναι η διετής αναστολή της υποχρεωτικής επέκτασης των κλαδικών συμβάσεων σε όσους δεν καλύπτονται διαφορετικά.


Η αναστολή,που,φυσικά, δεν θα είναι διετής, ανοίγει το δρόμο για την άμεση κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων και τη σύναψη ατομικών...με νέους,δυσμενέστερους όρους αμοιβών,συνθηκών δουλειάς και ασφάλισης για τους εργαζόμενους.


 Η ρύθμιση αυτή έρχεται σε επίρρωση της σταθερά ακολουθούμε- νης πολιτικής ελαστικοποίησης των εργασιακών σχέσων... 


Ευλογεί την παραπέρα Αυθαιρεσία/Αυταρχισμό των Αφεντικών... Κινείται στο ίδιο Δόγμα..."τα σπασμένα πληρώνουν τα Κορόϊδα".


 Προλειαίνει την κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων...


 Προωθεί τη νέα αριθμητική:


 Μισθοί Εξαθλίωσης Συν Δικαιώματα Γαλέρας ίσον Σωτηρία...


 Αποτελεσματικό νεοφιλελεύθερο εργαλείο η Τανάλια...


 Βγάζει Δόντια, Νύχια και Μάτια...Κόβει Καρωτίδες...


 Χωρίς αναισθητικό...(αυτό μας έλειπε...κι άλλη "κρατική" δαπάνη!!).


 Παρακαλώ...στοιχηθείτε...Στην κυβερνητική "καρέκλα"...


 Δοντάκια τέλος...


 Τζάμπα!!


http://politikokoraki.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.