# #

12 Οκτ 2011

11 χρυσά σε 11 αθλήτριες και αθλητές του κατερινιώτικου συλλόγου «Πύρρος Δήμας»




ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Η ομάδα άρσης βαρών «Πύρρος Δήμας», που έχει ως έδρα της την Κατερίνη, συμμετείχε με 11 αθλητές και αθλήτριες στο πρωτάθλημα άρσης βαρών Βορείου Ελλάδος, στο οποίο συμμετείχαν περίπου 40 σύλλογοι.
Οι έντεκα αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου που αγωνίστηκαν σε διάφορες κατηγορίες σωματικού βάρους, κατέκτησαν 11 χρυσά μετάλλια κατατάσσοντας στη γενική βαθμολογία την κατερινιώτικη ομάδα, στην πρώτη θέση και μάλιστα με μεγάλη διαφορά πόντων από τη δεύτερη.
Οι χρυσοί αρσιβαρίστες είναι οι εξής:


Λιάπης Αναστάσιος
Σήσης Δημήτριος
Τσακνάκης Παναγιώτης
Νικόπουλος Δημήτριος
Σιδηρόπουλος Χρήστος
Ζήσης Βασίλειος
Σκούπρας Κωνσταντίνος
Ζήση Ευαγγελία
Παπαδημητρίου Φανή
Γερακοπούλου Νικολέτα
Μηλιώτης Ευάγγελος

Την αποστολή συνόδεψε ο έφορος του τμήματος Ζήσης Νίκος που απέσπασε τα συγχαρητήρια των ανθρώπων της ομοσπονδίας, οι οποίοι, όπως του εμπιστεύθηκαν, σύντομα αρκετοί αθλητές θα κληθούν για δοκιμασία στις εθνικές και προεθνικές ομάδες.
Ο ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας και ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Καραθανάσης έδωσαν συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες.
Μετά από αυτές τις εξαιρετικές επιτυχίες, η διοίκηση του συλλόγου άρσης βαρών Κατερίνης «Πύρρος Δήμας», καλεί όλους τους φίλους του αθλήματος να συμμετέχουν στις προπονήσεις. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6948 11 34 04. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.