# #

23 Σεπ 2011

Εδω , η Ελλαδα ...καιγεται...


...Σιγά μην φοβηθούμε έναν … δορυφόρο


Ένας δορυφόρος της NASA θα πέσει τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Γη. Θα συντριβεί και θα διασπαστεί σε περίπου 100 κομμάτια – κάποια με βάρος έως και 135 κιλά- από τα οποία περίπου 26 θα καταλήξουν στη Γη.
Αυτή είναι η είδηση που δίνουν οι επιστήμονες και όλοι θα αναρωτιέστε τι σχέση έχει η Ελλάδα. Ειδικά μάλιστα καθώς όλοι διαβεβαιώνουν ότι δε θα πέσουν στα δικά μας κεφάλια τα διαστημικά σκουπίδια.
Δυστυχώς,
δηλαδή διότι μικρότερη ζημιά θα παθαίναμε από το δορυφόρο παρά από τα… ούφο που μας κυβερνούν. Δύο χρόνια τώρα μας έχει πέσει ο ουρανός σφοντύλι με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να κάνει ότι είναι δυνατό για να μας πλακώσει.
Τι περισσότερο δηλαδή να φοβηθούν οι Έλληνες από τα μέτρα σε δόσεις που μας σερβίρει ο διαγαλαξιακός οικονομικός φωστήρας Ευάγγελος Βενιζέλος;
Και τι να φοβηθούμε όλοι όταν ο πρωθυπουργός μας είναι τόσο αποτυχημένος που ούτε ο… Σποκ του Σταρ Τρεκ δεν τον ξεπερνά;
Αστεία όλα αυτά, αλλά στα κεφάλια των Ελλήνων έχει πέσει τόσο μεγάλο βάρος και στις ψυχές του έχει εγκατασταθεί μόνιμα ο φόβος για το μέλλον.
Τι να φοβηθούν λοιπόν από ένα κομμάτι δορυφόρου;

πηγη

2 σχόλια:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.