# #

24 Σεπ 2011

Πανελλαδική Μέρα Ανυπακοής και Αλληλεγγύης Κυριακή 25 Σεπτέμβρη 2011



Πρόσκληση προς τις λαϊκές συνελεύσεις για την κοινή διοργάνωση: Πανελλαδικής Μέρας Ανυπακοής και Αλληλεγγύης
Κυριακή 25 Σεπτέμβρη 2011, ώρα 6.30μμ
Απέναντι στην συνολική επίθεση που έχει εξαπολυθεί το τελευταίο διάστημα ενάντια στην κοινωνία η Λ.Σ. Συντάγματος καλεί σε συντονισμό των δράσεων μας με ένα κοινό κάλεσμα για “πανελλαδική μέρα ανυπακοής και αλληλεγγύης” την Κυριακή 25-9-2011.
Καλούμε τις λαϊκές συνελεύσεις της Αθήνας, σε κοινή συνέλευση και διαβούλευση την Τετάρτη 21-9, στις 8.30μμ για την συνδιοργάνωση των δράσεων της μέρας αυτής.
Οι βασικές μας μέχρι στιγμής ιδέες είναι:
* Την ίδια μέρα της πανελλαδικής κινητοποίησης στις πλατείες η διοργάνωση ενημέρωσης από φοροτεχνικούς, νομικούς κλπ για το πώς μπορούμε να οργανώσουμε δράσεις οικονομικής και πολιτικής ανυπακοής.
* Συνέλευση και διαβούλευση για την οργάνωση δράσεων ανυπακοής όπως : μπλοκάρισμα της τοπικής εφορίας, μαζική προσφυγή κατά του τέλους επιτηδεύματος κλπ.
Περιμένουμε τη συμβολή, τις ιδέες, τις προτάσεις σας, για συνδιαμόρφωση κοινών δράσεων.
Για τη διευκόλυνση της διεξαγωγής της συνέλευσης των συνελεύσεων, προτείνουμε οι προτάσεις για  δράσεις που θ'αποφασιστούν από κάθε συνέλευση να μεταφερθούν, γραπτώς, από 2 τουλάχιστον μέλη της συνέλευσης που θα έχουν αναλάβει αυτή την αρμοδιότητα, είτε με κλήρωση, είτε με οποιοδήποτε τρόπο αποφασίσει η συνέλευσή τους. Μ'αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσουν σε μια πρώτη συνάντηση που θα προηγηθεί της ΛΣ, (6.30μμ, στα σκαλάκια της Όθωνος), να εισηγηθούν τις προτάσεις αυτές που θα αποτελέσουν τη θεματολογία της ΛΣ, βάση της οποίας θα κληθούν όσοι θέλουν να τοποθετηθούν, με τον καθιερωμένο τρόπο της κλήρωσης.
                                                                                       ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.