# #

9 Ιουν 2011

Yπόγειο deal Παπανδρέου - Σαμαρά???




 
Χθες βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, καλεσμένοι ήταν η Άννα Διαμαντόπουλουκαι ο Γιάννης Μιχελάκης. Πρώτη πήρε το λόγο η υπουργός Παιδείας και μεταξύ άλλων, πέταξε τη «βόμβα».


Σε μια αποστροφή, έκανε λόγο για... μυστική συναλλαγή και επιστολή του Γιώργου Παπανδρέου προς τον Αντώνη Σαμαρά, με μέτρα που «ήδη είναι σε εξέλιξη» και άλλα, έτοιμα για τα συμφωνήσουν!

«Υπάρχει κείμενο του Γιώργου Παπανδρέου προς τον ...
Αντώνη Σαμαρά, που έχει 18 μέτρα από αυτά που προτείνετε τα οποία είναι σε ήδη σε εξέλιξη και 16 μέτρα τα οποία συζητάμε για να τα συμφωνήσουμε», είπε (13'.52'' μετά την έναρξη της συνέντευξης) η Άννα Διαμαντόπουλου.

Πριν προλάβει να απαντήσει ο Γ. Μιχελάκης, η κυρία Διαμαντόπουλου πέρασε στο θέμα της επίσκεψης του Α. Σαμαρά στις Βρυξέλλες, ο εκπρόσωπος της ΝΔ αναγκάστηκε να απαντήσει επ' αυτού και μετά από λίγο η συζήτηση ολοκληρώθηκε χωρίς να επανέλθουν στην «βόμβα.

Σήμερα, το Newpost.gr απευθύνθηκε στον Γ. Μιχελάκη ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά την Άννα Διαμαντόπουλου:«Σε καμιά περίπτωση δεν υπάρχει τέτοια επιστολή», μας είπε.

Το ερώτημα που τίθεται είναι, τι ακριβώς εννοούσε η κυρία Διαμαντόπουλου και πως αναφέρθηκε δημόσια σε ένα θέμα που διαψεύδεται κατηγορηματικά.


 Newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.