10 Ιουν 2011

Οι Εθνοσωτήρες μας, πραξικοπηματικά, ενδυνάμωσαν με νόμο την ασυλία τους!!!Προετοιμάζονται για το μέλλον.... και την ηρωική / αναίμακτη ? έξοδό τους...
Eχει ενδιαφέρον ένας νέος νόμος που δημοσιεύτηκε στην "εφημερίδα της κυβέρνησης" στις 29 Απριλίου (ΦΕΚ Τεύχος Α Ν. 97):


Τροποποίηση του ν. 3126/2003 για την ποινική ευθύνη των Υπουργών και άλλες διατάξεις με το νόμο υπ' αριθ. 3961 (ΦΕΚ τεύχος Α  Νο. 97 της 29-4-2011, Νόμος 3961, Άρθρο 5)


Η παράγραφος 3 του άρθρου 10 του ν.3126/2003 αντικαθίσταται ως εξής:
3. Κατά Υπουργού, εν ενεργεία ή μη, δεν επιτρέπεται η έκδοση εντάλματος βίαιης προσαγωγής, σύλληψης και προσωρινής κράτησης. 
Επιτρέπεται η επιβολή περιοριστικών όρων , σύμφωνα με τα άρθρα 282 παράγραφοι 1, 2, 4 και 296 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας υπό τις προϋποθέσεις του άρθρου 62 του Συντάγματος.


Παλαιό άρθρο:3. Σε Υπουργό, εν ...
ενεργεία ή μη, δεν επιτρέπεται βίαιη προσαγωγή, σύλληψη, προσωρινής κράτηση ή επιβουλή περιοριστικών όρων.


Δηλαδή πραξικοπηματικά, ενδυναμώνουν την ασυλία τους καθώς απαγορεύουν ακόμη και τη σκέψη για έκδοση σχετικού εντάλματος!!!
Τώρα αγαπητοί συμπολίτες καταλαβαίνεται πόσο μας ακούν και κυρίως πόσο μας υπολογίζουν...


Αγαπητοί Πολίτες δεν τους αντέχουμε άλλο πλέον. 
ΔΕΝ αντέχουμε πλέον αυτούς που έφεραν τη χώρα στην ανυποληψία και το λαό της στην εξαθλίωση.
ΔΕΝ αντέχουμε πλέον τις ίδιες φιγούρες στην οθόνη της τηλεόρασης μας.  ΔΕΝ αντέχουμε πλέον τον τραγικό Πρόεδρο της χώρας μας ο οποίος αμείβεται εν μέσω κρίσης περί τα 165.000 ευρώ παραπάνω, το χρόνο, από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ. 
ΔΕΝ αντέχουμε πλέον την τραγική φιγούρα του ΓΑΠ με τον μουστάκια Αθανασάκη στο υποχθόνιο φόντο. 
ΔΕΝ αντέχουμε πλέον την Ντόρα και το Σαμαρά να μας κάνει υποδείξεις πως θα βγούμε από την κρίση. 
ΔΕΝ αντέχουμε πλέον την αριβίστρια Δαμανάκη, τον σύγχρονο Δούρειο Ίππο,  να μας στέλνει στα ΤΑΡΤΑΡΑ μέσω της επιστροφής στη δραχμή. 
ΔΕΝ αντέχουμε πλέον τους εγκληματίες παλαιοπολιντικάντηδες και δεσμευόμαστε ότι η κατάσταση αλλάξει και γίνουμε πραγματικό κράτος  να τους καλέσουμε να μας εξηγήσουν, να λογοδοτήσουν και κυρίως να πληρώσουν!!! 


Μόνο ο λαός μπορεί να αναδείξει τους πραγματικά Ανιδιοτελείς Ηγέτες, μέσα  από τα σπλάχνα του οι οποίοι θα ανασυγκροτήσουν τη χώρα.


Μόνο ο λαός μπορεί να αφυπνίσει και να ενεργοποιήσει τις υγιείς και πραγματικά προοδευτικές δυνάμεις του τόπου, ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ  πριν να είναι πολύ αργά!!! 


Ενεργός Συμμετοχή λοιπόν για να αλλάξουμε  δυναμικά τα δρώμενα της χώρας μας.
Μπορείς και εσύ πλέον !!! Μην περιμένεις από το παρόν πολιτικό σύστημα καμιά πρόοδο...


  Ο καιρός  πλησιάζει που ο λαός θα πάρει τις τύχες της χώρας μας στα χέρια του !!!
  Ο καιρός πλησιάζει που όλοι μαζί, μαθητές, φοιτητές, άνδρες και γυναίκες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων,  απλοί εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, θα αποδομήσουμε την κοινοβουλευτική ασυδοσία / ασυλία / ολιγαρχία / υπεροψία /  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.