# #

5 Ιουν 2011

Το νέο μνημόνιο . . .




ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
                   
Ο πολίτης στην υπηρεσία των ξένων και του κράτους

Οι βουλευτές αντιπροσωπεύουν τους ξένους κι όχι τους πολίτες
....
Η κυβέρνηση χαρίζει την περιουσία της χώρας στους ξένους, φροντίζει να την απολαμβάνουν, τους διαθέτει, χρήματα, αγαθά και υπηρέτες χωρίς απαιτήσεις και νομοθετεί τους όρους που επιθυμούν.

- Η ευημερία, η μόρφωση και ο πολιτισμός των πολιτών έπεται της προστασίας των ξένων.

- Όλοι οι θεσμοί και η άρχουσα τάξη της χώρας τίθενται στην υπηρεσία υλοποίησης αυτού του προγράμματος και η ανταμοιβή τους θα προέρχεται από την εκμετάλλευση των πολιτών χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση των ξένων.

- Η χώρα θα παραμένει στην ΟΝΕ και την ΕΕ για να είναι δυνατή η εφαρμογή του προγράμματος, που θα τροποποιείται και θα παρατείνεται κατά βούληση.

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

- Παύει να χρησιμοποιείται ως μηχανισμός αναδιανομής του πλούτου και ευημερίας των πολιτών και μετατρέπεται σε μηχανισμό οικονομικής εκμετάλλευσής τους και ευημερίας των ξένων

- Ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων περιορίζεται στους μισούς με παράλληλη μείωση μισθών έτσι οι φόροι που θα εξοικονομηθούν και αναδιανέμονταν μέσω της απασχόλησης αυτής να διατεθούν για τις ανάγκες του προγράμματος

- Αναλόγως και για τον ίδιο λόγο μειώνεται και ο αριθμός των κατά τόπους δημοσίων υπηρεσιών, σχολεία, ιατρεία, κοινωφελή ιδρύματα κλπ η χρησιμότητα των οποίων για τους πολίτες στο πλαίσιο του προγράμματος δεν έχει σημασία

- Η ενδεχόμενη αντίδραση του ανθρώπινου δυναμικού αντιμετωπίζεται με ένα πειθαρχικό κανονισμό, ανεξαρτήτως δικαίου που θα απομακρύνει τους υπαλλήλους που δεν συμμορφώνονται.
Οι διαμαρτυρίες των πολιτών θα αντιμετωπίζονται με αδιαφορία και αποπροσανατολισμό τους ή ακόμη με περιορισμό τους.

- Οι δημόσιοι υπάλληλοι που συντελούν στην υλοποίηση του προγράμματος θα ανταμείβονται με πινάκιο φακής και θα λαμβάνουν τίτλους για την διάκρισή τους.

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

- Καταργούνται οι πάσης φύσεως συμβάσεις εργασίας μπορούν όμως να συνάπτονται εκεί όπου διασφαλίζονται οι όροι των αφεντικών και να ανακαλούνται οποτεδήποτε χωρίς ζημιά.

- Ο μισθός, το ωράριο, οι συνθήκες, η ασφάλιση και η διάρκεια της εργασίας παραμένουν πάντοτε στοιχεία υπό αναίρεση σε κάθε εργασιακή σχέση.

- Οι άνεργοι θα ενισχύονται με παρακράτηση από το μισθό των εργαζομένων, μισθό που δεν μπορεί να υπερβαίνει το όριο της επιβίωσης.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

- Όσοι εργαζόμενοι καταφέρουν να γεράσουν σε ηλικία άνω των 65 θα λαμβάνουν σύνταξη που προηγουμένως θα έχει κατά πολύ περισσότερο παρακρατηθεί από το μισθό τους, και θα δίνεται το απαραίτητο για τη στοιχειώδη και μόνο διατροφή τους.

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ

- Η είσπραξη κεφαλικού μερίσματος από το εισόδημα των πολιτών αποτελεί το κύριο μέλημα του κράτους καθώς και η απόδοσή του στους ξένους.
Το σύνολο του μερίσματος και η κατανομή του καθορίζεται από τους ξένους των οποίων η συμμετοχή αποκλείεται.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ

- Τα έργα που θα εκτελούνται θα είναι αυτά που εγκρίνουν οι ξένοι στους οποίους θα παραχωρείται το προνόμιο της εκμετάλλευσής τους και θα χρηματοδοτούνται κυρίως από τους πολίτες της χώρας.

ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

- Οι δημόσιες επιχειρήσεις και τα ακίνητα του κράτους που είναι ή έχουν κερδοφορία παραχωρούνται για εκμετάλλευση στους ξένους έναντι συμβολικού τιμήματος και χωρίς τα τυχόν χρέη τους που αναλαμβάνει το κράτος.

ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

- Καμιά υπηρεσία δεν μπορεί να είναι δημόσια χωρίς την προηγούμενη έγκριση των ξένων, που θα εκμεταλλεύονται όπου θεωρούν συμφέρον τους.

ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

- Η εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού αναλαμβάνεται από τον ιδιωτικό τομέα, ώστε να εξασφαλίζονται κερδοφορία και φόροι από τα μικρομεσαία εισοδήματα των πολιτών.
Η εκπαίδευση των κατώτερων οικονομικά στρωμάτων δεν είναι απαραίτητη.
Επιτρέπεται ωστόσο η δημιουργία σχολείων κ.ά. εκπαιδευτηρίων από το κράτος εκεί που δεν διαφαίνεται κερδοφορία και κριθούν από τους ξένους απαραίτητα.

ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

- Η χώρα τελεί υπό καθεστώς επιτήρησης και στο πλαίσιο του προγράμματος τα σύνορα πρέπει να το διασφαλίζουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.