# #

3 Ιουν 2011

Ως τώρα κατηγορείται το ΚΚΕ απ' τους αντιπάλους του ότι «διαμαρτύρεται αλλά δεν προτείνει λύσεις». Ε, για το ίδιο ακριβώς κατηγορεί τώρα και το ΚΚΕ με τη σειρά του τους «αγανακτισμένους»! Οτι διαμαρτύρονται αλλά δεν προτείνουν λύσεις!


Να μου λείπει η ευγενική ολιγάρκεια του κ. Χριστιανόπουλου. Ζει καλά, λέει, με 590 ευρώ σύνταξη συν ακόμα 100 που του τσοντάρει μηνιαίως ο εκδότης του.
Δεν έχει παιδιά να σπουδάσει ο ποιητής μας, ούτε νοιάζεται για τα παιδιά του υπόλοιπου κόσμου που θα πιάνουν δουλειά με 500 ευρώ
όσα θα βρίσκουν και δεν θα μένουν άνεργα.
Στην ηλικία του κ. Χριστιανόπουλου, αυτά τα παιδιά, όταν φθάσουν δεν θα παίρνουν ούτε 500 ευρώ σύνταξη. Και δεν θα πρόκειται περί ευγενικής ολιγάρκειας, αλλά περί επιβεβλημένης πενίας. Αισχρής και ατιμωτικής.
Να μου λείπει επίσης και η αποστροφή του κ. Χριστιανόπουλου για τα πολιτικά -πολιτική στάση είναι κι αυτή, απλώς άγονη, ατελέσφορη και ναρκισσιστική.
Και, τέλος, να μου λείπει η «ανησυχία» των καθεστωτικών (ορισμένων εξ αυτών) διανοούμενων από το ύψος του Παλατίνου Λόφου - οποία αβρότης και τι στρογγύλεμα!
Ανησυχούν κι αυτοί, δεν λέω, αλλά καθώς σηκώνουν το ένα φρύδι κατηγορώντας τον λαό για λαϊκισμό με το δάκτυλο υψωμένο, απ' το Πρυτανείο τού απευθύνονται ή απ' το Πραιτώριο;
Ομως, όταν η πόλις κόβεται στα δυο (ή μήπως δεν έχει κοπεί;) όλοι πρέπει να παίρνουν θέση καθώς έλεγε κι ο Σόλων - καλό είναι όλοι να γνωρίζουμε ποιος λέει τι!
Αλλά εκεί που η κωμωδία βρίσκει τον Πλαύτο της είναι στην περίπτωση του ΚΚΕ. Ως τώρα κατηγορείται το ΚΚΕ απ' τους αντιπάλους του ότι...
«διαμαρτύρεται αλλά δεν προτείνει λύσεις». Ε, για το ίδιο ακριβώς κατηγορεί τώρα και το ΚΚΕ με τη σειρά του τους «αγανακτισμένους»! Οτι διαμαρτύρονται αλλά δεν προτείνουν λύσεις!
«Ποια είναι η πολιτική λύση που προτείνουν οι ονομαζόμενοι αγανακτισμένοι; Καμμία!» αποφαίνεται ο κ. Παφίλης και διαπιστώνει ότι «υπάρχει ένας κόσμος όντως αγανακτισμένος που δεν αντιλαμβάνεται (σ.σ.:!!) το βάθος των πολιτικών εξελίξεων, θέλει να εκφραστεί και μπλέκεται (σ.σ.:!!), παγιδεύεται (σ.σ.:!!) σε μια διαμαρτυρία, η οποία είναι αδιέξοδη, γιατί δεν δίνει καμμία λύση».
Χαρά που θα έκανε ο Λένιν για τους επιγόνους του! Κυρίως όταν διακριβώνουν ότι ο λαός μπορεί να «παγιδεύεται» από τον εαυτόν του -χαρά, έως δακρύων...
Ομως αν οι κομμουνιστές του καιρού μας ή μάλλον οι ηγέτες τους πιστεύουν ότι ο λαός μπορεί να «παγιδεύεται» απ' τον εαυτόν του, εξηγείται γιατί και το ΚΚΕ μπορεί να συμμαχεί πλέον μόνον με τον εαυτόν του...
...........................................
Κάτι που πρέπει να αλλάξει, όσον ακόμα υπάρχει καιρός.
Αναρωτήθηκε η πελάτις της Ζήμενς, κυρία Ντόρα Μπακογιάννη για το ποιοι χρηματοδότησαν τη συγκέντρωση του Μίκη στα Προπύλαια!
Μα είναι πασίγνωστο! Οι Ρώσοι! Τα φαντάσματα των Σοβιετικών! Τίγκα πάλι στα ρούβλια ο Μίκης!
.........................................
Κατά τα άλλα η κυρία Μπακογιάννη δεν είναι λαϊκίστρια! Είναι πολύ καθώς πρέπει!
Παράδειγμα για αυτόν τον μπρουτάλ λαό, που ενίοτε τρίζει τα δόντια του, βρίζει και μουντζώνει...
Αλλά πάντως δεν κάνει αυτό που ο Παπανδρέου έλεγε, δεν τους «παίρνει με τις πέτρες».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.