Η Νέα Δημοκρατία έχει αρχίσει σιγά σιγά να ανακοινώνει τους υποψηφίους δημάρχους και περιφερειάρχες που θα στηρίξει στις επερχόμενες εκλογές τις 7ης Νοεμβρίου.
Στο Νομό Πιερίας έχει ήδη ανακοινώσει τη στήριξή της, επίσημα σε 2 από τους 3 Δήμους. Για το Δήμο Κατερίνης... έχει επιλέξει τον νυν Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη.
Ενώ για τον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού έχει επιλέξει να στηρίξει έναν πρώην βουλευτή του Νομού και ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας τον Βαγγέλη Πολύζο.
Ως αναφορά στον 3ο και τελευταίο Δήμο του Νομού τα πράγματα εκει περιπλέκονται λίγο. Εκεί υπάρχουν...
2 άνθρωποι που διεκδικούν μανιωδώς το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας και δεν είναι άλλοι από τους Δημήτρη Μπέη και Κώστα Δημόπουλο.
Σε αντίθεση αυτών χθες ανακοινώθηκε και επίσημα η υποψηφιότητα του Θανάση Τσιφοδήμου που όπως λένε οι πληροφορίες πρώτα εξασφάλισε το χρίσμα και μετά ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του. Βέβαια επίσημα τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Τις επόμενες μέρες όμως θα δρομολογηθούν εξελίξεις που σίγουρα θα φέρουν μεγάλες ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό του Νομού.

Τολμώντας λοιπόν κάνουμε την πρόβλεψη ότι ο τρίτος υποψήφιος με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας θα είναι ο νυν Δήμαρχος Λιτοχώρου Θανάσης Τσιφοδήμος.
Η προβλεψή μας δεν είναι τυχαία καθώς από τους 3ης τους ο κ. Τσιφοδήμος είναι ο μόνος που έχει κατέλθει σε εκλογές και έχει καταφέρει να εκλεγεί. Σε αντίθεση με τον κ. Μπέη που θα είναι η παρθενική του φορά και τον κ. Δημόπουλο που έχει ήδη 2 αποτυχημένες προσπάθειες ως υποψήφιος βουλευτής στις 2 τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.

Αναμένουμε λοιπόν και την επίσημη άποψη της Νέας Δημοκρατίας και ελπίζουμε να μας δικαιώσει.



olympus-news.blogspot.com