# #

7 Ιουλ 2010

Σκανδαλολογια Παγκαλου.....Μηπως για να περασει "καλυτερα" το ασφαλιστικο??? Τα παπαγαλακια χρησιμοποιουν τον Παγκαλο επιτυχως,κατι σαν την Τζουλια. σε πιο φαρδυ...

Οι καταγγελίες του Πάγκαλου «έπιασαν τόπο» και γίνεται της κακομοίρας στα κανάλια. Κατήγγειλε συλλήβδην την αντιπολίτευση για σκάνδαλα και σταλινισμό, ανοίγοντας τους ασκούς του Αιόλου για μια εμετική συζήτηση.

Αυτό που όλοι όμως θέλουν να κρύψουν ότι όλα τα σκάνδαλα γίνονται με ...νόμους και διατάγματα.

Η συζήτηση στο Mega ηταν η πιο θλιβερή.
Ο Μιχάλης Καρχιμάκης υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης μιλάει για σκάνδαλα επί ΝΔ στο ίδιο υπουργείο. Για σωρεία διορισμών, για μισθούς μυθικούς, για κόστη λειτουργικά εκατομμυρίων και αλλα πολλά. Ο Σωτήρης Χατζηγάκης, σαν να βγήκε από την φορμόλη της Ιστορίας, πολλάκις υπουργός της ΝΔ, κατηγορεί τους ΠΑΣΟΚους για σκάνδαλα χωρίς να απαντά για τα δικά του. Καταγγέλλει τον Θ. Πάγκαλο ότι διόρισε την κόρη του στην Βουλή, και - σε ένα παραλήρημα λογικής και φαυλότητας - ότι …θα κλέψει και η γυναίκα του Πάγκαλου αν και εφ όσον εκλεγεί δήμαρχος Σαρωνίδας.




Ο Χατζηγάκης, είπε στο τέλος αυτό που τον καίει: «Το ΠΑΣΟΚ διόρισε επί δυο δεκαετίες χιλιάδες, όλος ο δημόσιος τομέας είναι ΠΑΣΟΚ, βόλεψαν όλους τους δικούς τους και τώρα κατηγορούν εμάς».

Άρα διόριζε και αυτός και όλοι οι «γαλάζιοι» όσους πρόλαβαν και τους έδιναν όσους μισθούς πρόλαβαν τα τελευταία 6 χρόνια.

Παρόμοια συζήτηση έγινε στο ALTER, όπου οι ΝΔημοκράτες καταγγέλλουν τον Πάγκαλο για διορισμούς.

Η συζήτηση ανέδειξε με τον χειρότερο τρόπο τι συμβαίνει στο πελατειακό μας κράτος.


http://www.dixti.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.