# #

28 Μαΐ 2010

Eurovision η ψήφος στην Ελλάδα από σταθερό κάνει 1,20€..ενω απο Γερμανια η ψήφος κάνει μόνο 0,14€ !

Παρακολούθησα την Eurovision την Τρίτη το βράδυ στην τηλεόραση και είδα ότι η ψήφος στην Ελλάδα από σταθερό κάνει 1,20€
Aπό το δορυφορικό κανάλι έβλεπα παράλληλα και το γερμανικό NDR όπου έκπληκτος διαπίστωνα ότι η ψήφος κάνει μόνο 0,14€ !


ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Κλήση από σταθερό: 0,14 Ε
ΕΛΛΑΔΑ: Κλήση από σταθερό: 1,20 €

Ποιος κερδίζει από έναν διαγωνισμό, ο οποίος υποτίθεται πως προάγει τον πολιτισμό, τη συμφιλίωση και την ειρήνη; Μπορεί να είναι νόμιμο, είναι όμως και ηθικό;

Σπύρος Κανελλάτος
Μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας

1 σχόλιο:

  1. κάτι σχετικό

    Φίλος με πληροφορεί ότι γιαγιούλα του παραπονέθηκε για τον λογαριασμό κινητού τηλεφώνου της ο οποίος τελευταία ερχόταν αυξημένος κατά μερικές δεκάδες ευρώ, αντί τα 22 έως 25 που ερχόταν έως τώρα.

    Η γιαγιούλα δείχνει τους 2 τελευταίους λογαριασμούς στον φίλο μου, και εκείνος διαπιστώνει οι παραπανίσιες δεκάδες ευρώ προερχόταν από μηνύματα τα οποία είχαν σταλεί στην εκπομπή του κ Αυτιά ο οποίος παρότρυνε τους τηλεθεατές, άμα δεν μπορούν οι ίδιοι, να βάζουν τους ανιψιούς, η τα εγγόνια τους να γράφουν και να στέλνουν τα μηνύματα με το πρόσχημα της κλήρωσης στο τέλους του μήνα για το έπαθλο των 20,000 ευρώ.

    Η απόλυτη κοροϊδία.

    Αν υποθέσουμε ότι κάθε μέρα στέλνει κάποιος από 2 μηνύματα από 1,20= 2,4 Χ 20 ημέρες = 48 ευρώ το άτομο. 48 ευρώ επιπλέον επιβάρυνση στον λογαριασμό κάθε μήνα του κάθε τηλεθεατή.

    Αν υποθέσουμε ότι περίπου 6.000 τηλεθεατές το ελάχιστο κάθε μήνα στέλνουν μηνύματα στον Αυτιά, δηλαδή 6,000 Χ 48 =288,000 χιλιάδες ευρώ τον μήνα το ελάχιστο στην τσέπη του Αυτιά.

    Αν λοιπόν θέλετε να είναι ο λογαριασμός σας μειωμένος κατά 48 η 24 ευρώ κάθε μήνα μη στέλνετε πανάκριβα μηνύματα σε τέτοιες εκπομπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.